Raaness forhandler sterk Chili for web2print

PUBLISERT: 15 april 2011
OPPDATERT: 15 april

Stein Raaness as melder på sine nettsider at de er blitt forhandler av CHILI Publisher, en avansert web-to-print programvare. Produktet kan enten benyttes som en frittstående serverløsning med CHILI Backoffice og CHILI Editor eller integreres med andre MAM-løsninger.

Selskapet melder at ønsker å selge produktet som en utvidet del av Xinets WebNative/Portal serverløsning, og på den måten tilby eksisterende kunder en mer dynamisk nettløsning enn det vi har kunnet tidligere. Det opplyses at CHILI Publiser er basert på Flex og gir brukeren mulighet til å endre på Adobe InDesign-baserte maler. Alle endringer skal i følge Stein Raaness AS vises i sanntid på skjermen, og det er definert i innstillingene hvilke endringer brukeren skal kunne utføre. I verktøyet er det mulig å jobbe med lag, velge fonter og knipning, bytte bilder med utsnitt og justeringer. Man kan også forhåndsdefinere flere maler til den samme jobben, slik at man for eksempel kan veksle mellom stående og liggende format, A5 eller A3.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1