Raaness forhandler sterk Chili for web2print

Stein Raaness as melder på sine nettsider at de er blitt forhandler av CHILI Publisher, en avansert web-to-print programvare. Produktet kan enten benyttes som en frittstående serverløsning med CHILI Backoffice og CHILI Editor eller integreres med andre MAM-løsninger.

Selskapet melder at ønsker å selge produktet som en utvidet del av Xinets WebNative/Portal serverløsning, og på den måten tilby eksisterende kunder en mer dynamisk nettløsning enn det vi har kunnet tidligere. Det opplyses at CHILI Publiser er basert på Flex og gir brukeren mulighet til å endre på Adobe InDesign-baserte maler. Alle endringer skal i følge Stein Raaness AS vises i sanntid på skjermen, og det er definert i innstillingene hvilke endringer brukeren skal kunne utføre. I verktøyet er det mulig å jobbe med lag, velge fonter og knipning, bytte bilder med utsnitt og justeringer. Man kan også forhåndsdefinere flere maler til den samme jobben, slik at man for eksempel kan veksle mellom stående og liggende format, A5 eller A3.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *