Raaness forhandler sterk Chili for web2print

Stein Raaness as melder på sine nettsider at de er blitt forhandler av CHILI Publisher, en avansert web-to-print programvare. Produktet kan enten benyttes som en frittstående serverløsning med CHILI Backoffice og CHILI Editor eller integreres med andre MAM-løsninger.

Selskapet melder at ønsker å selge produktet som en utvidet del av Xinets WebNative/Portal serverløsning, og på den måten tilby eksisterende kunder en mer dynamisk nettløsning enn det vi har kunnet tidligere. Det opplyses at CHILI Publiser er basert på Flex og gir brukeren mulighet til å endre på Adobe InDesign-baserte maler. Alle endringer skal i følge Stein Raaness AS vises i sanntid på skjermen, og det er definert i innstillingene hvilke endringer brukeren skal kunne utføre. I verktøyet er det mulig å jobbe med lag, velge fonter og knipning, bytte bilder med utsnitt og justeringer. Man kan også forhåndsdefinere flere maler til den samme jobben, slik at man for eksempel kan veksle mellom stående og liggende format, A5 eller A3.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: