Skyen inntar utskriften

Sky-applikasjoner, eller cloud computing, treffer nå også printmarkedet. Nå kan man skrive ut med en HP ePrint-løsning direkte fra enhver Google Cloud Print-støttet applikasjon med en PC eller smarttelefon. HPs serie av cloud-printere skal være de første som støtter Google Cloud Print.
Med kombinationen av Google Cloud Print og HPs ePrint-skrivere blir utskrift fra web-, mobil- eller desktop-applikasjoner mer intuitivt og lettere tilgjengelige, fordi man ikke behøver en utskriftsdriver eller pc-forbindelse til skriveren. Foreløpig har Google Cloud print støtte for Gmail for Mobile, Google Docs for Mobile og Chrome OS, men dette vil ifølge HP bli utvidet til også å omfatte tredjeparts-apps.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *