Farge for matemballasje

For å imøtekomme etterspørselen fra næringsmiddelprodusenter, har Flint Group utviklet et nytt blekk, Flexocure Ancora. Den nye blekkserien, som er egnet for til fleksografi med UV-behandling, skal ifølge produsenten kjennetegnes av høy yteevne og lav migrering, slik at de kan benyttes til matvareemballasje. Dessuten skal fargene være svært holdbare, også på syntetiske materialer. – Vi har arbeidet hardt med utviklingen lenge, og vi er meget godt fornøyd med resultatet, uttaler Niklas Olsson, global brand manager.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: