Farge for matemballasje

For å imøtekomme etterspørselen fra næringsmiddelprodusenter, har Flint Group utviklet et nytt blekk, Flexocure Ancora. Den nye blekkserien, som er egnet for til fleksografi med UV-behandling, skal ifølge produsenten kjennetegnes av høy yteevne og lav migrering, slik at de kan benyttes til matvareemballasje. Dessuten skal fargene være svært holdbare, også på syntetiske materialer. – Vi har arbeidet hardt med utviklingen lenge, og vi er meget godt fornøyd med resultatet, uttaler Niklas Olsson, global brand manager.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: