Switch 10 klar fra Enfocus

Enfocus lanserte nylig versjon 10 av arbeidsflytsystemet Switch. Med den nye versjonen lover selskapet bedre automatisering og integrasjon med tredjepartsløsninger. Blant nyhetene finner vi funksjonen Workload vizualizer for å holde styr på systemets yteevne. Datasikkerheten skal være forbedret gjennom SFTP, Secure File Transfer Protocol og Switch Proxy som er en ny funksjon der kundene kan foreta opplasting via proxyserver. Databasen Connector Module er en ny funksjon for automatisk integrasjon direkte i Switch av relevant informasjon fra blant annet MIS- og ERP systemer. Switch er tilgjengelig i tre versjoner; Light Switch for mindre forlag, trykkerier og reklamebyreåer, Full Switch for større kunder med behov for tredjepartsløsninger og, til sist, Power Switch for komplekse grafiske miljøer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: