Switch 10 klar fra Enfocus

Enfocus lanserte nylig versjon 10 av arbeidsflytsystemet Switch. Med den nye versjonen lover selskapet bedre automatisering og integrasjon med tredjepartsløsninger. Blant nyhetene finner vi funksjonen Workload vizualizer for å holde styr på systemets yteevne. Datasikkerheten skal være forbedret gjennom SFTP, Secure File Transfer Protocol og Switch Proxy som er en ny funksjon der kundene kan foreta opplasting via proxyserver. Databasen Connector Module er en ny funksjon for automatisk integrasjon direkte i Switch av relevant informasjon fra blant annet MIS- og ERP systemer. Switch er tilgjengelig i tre versjoner; Light Switch for mindre forlag, trykkerier og reklamebyreåer, Full Switch for større kunder med behov for tredjepartsløsninger og, til sist, Power Switch for komplekse grafiske miljøer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: