ERP-system for mindre emballasjetrykkerier

EFI har lansert en ny versjon av Radius MIS/ERP-løsning for små og mellomstore aktører innenfor emballasjeindustrien. Programvaren beskrives som en inngangsmodell, fullt integrerbar automatisk løsning for produksjon av blant annet emballasje med trykk på den ene siden, mykemballasje, brettet emballasje og andre områder.

Den nye EFI Radius Small Business Edition er bygget på Radius Enterprise Edition, en løsning som benyttes av mange større aktører. Den nye løsningen inneholder en rekke moduler utviklet for å strømlinjeforme brukergrensesnittet slik man raskt og enkelt kan forbedre effektiviteten og arbeidsflyten.

– Vi har tatt utgangspunkt i vår markedsledende Radius-løsning for større bedrifter og tilpasset den til behovene hos små og mellomstore aktører, og dermed gjort dem i stand til høste av fordelene fra en større løsning utviklet for å håndtere bransjens helt spesielle forretningsprosesser, uttaler David Taylor, general manager for EFI Radius. Blant modulene i Small Business Edition finner vi estimering, verktøyhåndtering, lagerstyring, innkjøp og planlegging.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: