ERP-system for mindre emballasjetrykkerier

PUBLISERT: 28 april 2011
OPPDATERT: 28 april

EFI har lansert en ny versjon av Radius MIS/ERP-løsning for små og mellomstore aktører innenfor emballasjeindustrien. Programvaren beskrives som en inngangsmodell, fullt integrerbar automatisk løsning for produksjon av blant annet emballasje med trykk på den ene siden, mykemballasje, brettet emballasje og andre områder.

Den nye EFI Radius Small Business Edition er bygget på Radius Enterprise Edition, en løsning som benyttes av mange større aktører. Den nye løsningen inneholder en rekke moduler utviklet for å strømlinjeforme brukergrensesnittet slik man raskt og enkelt kan forbedre effektiviteten og arbeidsflyten.

– Vi har tatt utgangspunkt i vår markedsledende Radius-løsning for større bedrifter og tilpasset den til behovene hos små og mellomstore aktører, og dermed gjort dem i stand til høste av fordelene fra en større løsning utviklet for å håndtere bransjens helt spesielle forretningsprosesser, uttaler David Taylor, general manager for EFI Radius. Blant modulene i Small Business Edition finner vi estimering, verktøyhåndtering, lagerstyring, innkjøp og planlegging.

Les videre

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

End-to-end-løsninger er avgjørende, ikke trykketeknikken

Med fire svært automatiserte, industrielle produksjonslinjer, integrert i en Connex-arbeidsflyt, vil Muller Martini imponere kundene på årets Drupa.
PI-2399-Bruno-Muller_2

Kunstig intelligens vil være avgjørende for bedriftenes overlevelse

I den kommende tiden skal vi se nærmere på hvordan kunstig intelligens (AI) implementeres i allerede eksisterende grafiske løsninger. Hva den kan, hvilke behov den fyller og hvilke muligheter og utfordringer dette åpner for på sikt.
Heidelberg-AI

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag