ERP-system for mindre emballasjetrykkerier

EFI har lansert en ny versjon av Radius MIS/ERP-løsning for små og mellomstore aktører innenfor emballasjeindustrien. Programvaren beskrives som en inngangsmodell, fullt integrerbar automatisk løsning for produksjon av blant annet emballasje med trykk på den ene siden, mykemballasje, brettet emballasje og andre områder.

Den nye EFI Radius Small Business Edition er bygget på Radius Enterprise Edition, en løsning som benyttes av mange større aktører. Den nye løsningen inneholder en rekke moduler utviklet for å strømlinjeforme brukergrensesnittet slik man raskt og enkelt kan forbedre effektiviteten og arbeidsflyten.

– Vi har tatt utgangspunkt i vår markedsledende Radius-løsning for større bedrifter og tilpasset den til behovene hos små og mellomstore aktører, og dermed gjort dem i stand til høste av fordelene fra en større løsning utviklet for å håndtere bransjens helt spesielle forretningsprosesser, uttaler David Taylor, general manager for EFI Radius. Blant modulene i Small Business Edition finner vi estimering, verktøyhåndtering, lagerstyring, innkjøp og planlegging.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: