En spennende utfordring

Det er med stolthet jeg sjøsetter mitt første nyhetsbrev som vikarierende redaktør for AGI. Dessverre kommer det litt forsinket, siden teknologien ikke har vært helt på min side de første dagene. Det er mye som skal settes opp og mange rutiner som skal etableres for å sikre god produksjonsflyt i vår skandinaviske organisasjon, men nå begynner bitene å falle på plass. Så snart alt fungerer, vil jeg øke den journalistiske aktiviteten mot bransjen. Da vil jeg også sette stor pris på at du tar kontakt med meg hvis du har nyheter eller artikkelideer du ønsker å se publisert på web eller i papirutgaven av AGI.
Jeg vil allerede nå varsle en mulig forsinkelse også når det gjelder AGI nr. 192. Etter den opprinnelige planen skal bladet sendes til abonnentene 1. juni. Den grafiske messen Fespa Digital 2011 i Hamburg arrangeres i dagene 24. – 27. mai, og vi ønsker å bringe stoff fra denne mens nyhetene fremdeles er ferske. Dermed kan det hende at vi forskyver produksjonen noen dager, om vi ikke mottar rasende protester. Nyhetsbrevet vil fra nå av komme ut torsdag ettermiddag/kveld, med alt det siste fra nettsiden, supplert med minst en sak i tillegg. Torsdag vil også være min «kontordag» for AGI, og den dagen hvor de fleste henvendelser blir fulgt opp. Jeg håper på utstrakt kontakt med bransjen, til felles glede og nytte. God lesning! Med vennlig hilsen Lasse Andreassen Redaktør AGI Norsk Grafisk Tidsskrift

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: