Agfa med nye inkjet-presser på Fespa

Agfa Graphics forteller at de vil lansere flere nye inkjet-skrivere under Fespa Digital i Hamburg 24.-27. mai. Det dreier seg om en ny modell av M-Press-familien bereget på industriell høykvalitets digitaltrykk såvel som en produktiv Jeti 5 meters UV rull-til-rull-skriver. I tillegg vises den nylig lanserte Anapurna M1600 og det vises rull-til-rull-muligheter for flatbedpressen Jeti Titan.

Produktene vil bli vist hos Agfa på stand B20 i hall A4. – Kundene våre har etterspurt en inngangsmodell av M-Press uten at det går ut over kvaliteten, sier Richard Barham, viseadministrerende direktør for Inkjetløsninger hos Agfa Graphics. Det meldes at Agfas UV-bestandige farge er VOC-fri og anvendelig for trykking på de aller fleste materialer og overflater.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: