Agfa med nye inkjet-presser på Fespa

Agfa Graphics forteller at de vil lansere flere nye inkjet-skrivere under Fespa Digital i Hamburg 24.-27. mai. Det dreier seg om en ny modell av M-Press-familien bereget på industriell høykvalitets digitaltrykk såvel som en produktiv Jeti 5 meters UV rull-til-rull-skriver. I tillegg vises den nylig lanserte Anapurna M1600 og det vises rull-til-rull-muligheter for flatbedpressen Jeti Titan.

Produktene vil bli vist hos Agfa på stand B20 i hall A4. – Kundene våre har etterspurt en inngangsmodell av M-Press uten at det går ut over kvaliteten, sier Richard Barham, viseadministrerende direktør for Inkjetløsninger hos Agfa Graphics. Det meldes at Agfas UV-bestandige farge er VOC-fri og anvendelig for trykking på de aller fleste materialer og overflater.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: