Agfa med nye inkjet-presser på Fespa

Agfa Graphics forteller at de vil lansere flere nye inkjet-skrivere under Fespa Digital i Hamburg 24.-27. mai. Det dreier seg om en ny modell av M-Press-familien bereget på industriell høykvalitets digitaltrykk såvel som en produktiv Jeti 5 meters UV rull-til-rull-skriver. I tillegg vises den nylig lanserte Anapurna M1600 og det vises rull-til-rull-muligheter for flatbedpressen Jeti Titan.

Produktene vil bli vist hos Agfa på stand B20 i hall A4. – Kundene våre har etterspurt en inngangsmodell av M-Press uten at det går ut over kvaliteten, sier Richard Barham, viseadministrerende direktør for Inkjetløsninger hos Agfa Graphics. Det meldes at Agfas UV-bestandige farge er VOC-fri og anvendelig for trykking på de aller fleste materialer og overflater.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: