Nyhetsbrev i endring

Dette nyhetsbrevet er litt annerledes enn de du er vant til. Heretter vil det ikke komme daglige oppdateringer av webnyhetene. Derimot vil det komme mange nyheter hver torsdag, og et nyhetsbrev som oppsummerer nyhetene supplert med litt nytt stoff torsdag kveld eller fredag morgen. Som alltid: AGI er interessert i alt som rører seg i bransjen – av smått og stort. Send gjerne tips og informasjon til lasse@agi.no.

To ekstra interessante nyheter i dagens brev: Bransjen skal få svar på tiltale i Stortingets spørretime, og ny trykkteknologi gir suverent resultat på tepper.

God lesning!

Lasse Andreassen

Redaktør

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: