Papyrus med nye kvaliteter

Papyrus utvider sortimentet i Norge, Sverige og Danmark med to nye kvaliteter i serien av egne brands innen hvitt, trefritt bestrøket papir. De nye produktene er den glatte LuxoMagic og den silkematte LuxoSatin. Begge kvalitetene er klassiske og allsidige og produseres på en av Europas mest moderne papirfabrikker, UPM i Nord-Tyskland. Luxo leveres i gramvekter fra 90 til 350 gram i 16 forskjellige formater.

UPM lever opp til dagens miljøkrav. Luxo er blant annet sertifisert med EU-blomsten, og kan derfor brukes i svanemerkede trykksaker. Luxo kombinerer i følge produsenten høy kvalitet med god bulk, fremragende kjørbarhet og hurtig tørking.

LuxoMagic og LuxoSatin markedsføres foreløpig i 22 europeiske land. UPMs plassering i Nord-Tyskland, ca. 300 km syd for den danske grensen, sikrer hurtig og stabil levering til kunder i Skandinavia.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *