Command Workstation med forbedret fargehåndtering

PUBLISERT: 26 mai 2011
OPPDATERT: 26 mai

EFI har lansert versjon 5.3 av sin Fiery Command Workstation. I følge selskapet skal den nye versjonen romme funksjoner som forbedrer både bildekvalitet, fargehåndtering, brukervennlighet og utskytningsmuligheter. Gjennom Command Workstation kan bedriftens Fierydrevne skrivere styres lokalt eller fra ett sentralt knutepunkt.

Ny og forbedret Command Workstation for Fiery. Foto: EFI.

Fiery Image Enhance Visual Editor er en helt ny funksjon som gjør det mulig å redigere bilder direkte i en utskriftsjobb uten å måtte gå tilbake til selve designfilen. Det skal blant annet være enkelt å jobbe med lysstyrke, kontrast, skyggepartier, fargebalanse, bildeskarphet og korreksjon av røde øyne.

Med tanke på fargehåndtering, er det nå mulig å integrere Command Workstation med EFI Color Profiler Suite. Dermed kan brukeren diagnostisere profilproblemer uten å måtte forlate Command Workstation. Samtidig gis det muligheter for å sammenlikne fargerom, samt skape nye og redigere eksisterende fargeprofiler.

Fiery Command Workstation 5.3 kan lastes ned kostnadsfritt på EFIs hjemmesider.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280