Command Workstation med forbedret fargehåndtering

EFI har lansert versjon 5.3 av sin Fiery Command Workstation. I følge selskapet skal den nye versjonen romme funksjoner som forbedrer både bildekvalitet, fargehåndtering, brukervennlighet og utskytningsmuligheter. Gjennom Command Workstation kan bedriftens Fierydrevne skrivere styres lokalt eller fra ett sentralt knutepunkt.

Ny og forbedret Command Workstation for Fiery. Foto: EFI.

Fiery Image Enhance Visual Editor er en helt ny funksjon som gjør det mulig å redigere bilder direkte i en utskriftsjobb uten å måtte gå tilbake til selve designfilen. Det skal blant annet være enkelt å jobbe med lysstyrke, kontrast, skyggepartier, fargebalanse, bildeskarphet og korreksjon av røde øyne.

Med tanke på fargehåndtering, er det nå mulig å integrere Command Workstation med EFI Color Profiler Suite. Dermed kan brukeren diagnostisere profilproblemer uten å måtte forlate Command Workstation. Samtidig gis det muligheter for å sammenlikne fargerom, samt skape nye og redigere eksisterende fargeprofiler.

Fiery Command Workstation 5.3 kan lastes ned kostnadsfritt på EFIs hjemmesider.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *