Ny programvare for direkte utskrift fra Apple til Fiery

Med den nye programvaren EFI PrintMe

Connect kan du la dine brukere skrive ut direkte på alle Fiery-drevne skrivere. Utskrifter kan gjøres både fra iPad, iPhone og iPod, med den begrensning at mobileenhetene må ha Apple iOS 4.2. Programvaren rommer en nyutviklet Apple AirPrint løsning for mange brukere, og tillater utskrift fra alle applikasjoner som kjøres på en Apple-enhet.

Programvaren er gratis og i følge leverandøren meget enkel å installere.

Les mer og last ned gratis på EFIs hjemmesider.

Nå kan du la brukere med iPad, iPhone og iPod skrive ut på egenhånd hvis du har et skrivermiljø med Fierydrivere. Foto: Med tillatelse fra Apple.

Publisert av: 

Del artikkelen

2 kommentare til “Ny programvare for direkte utskrift fra Apple til Fiery”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: