Papyrus med nye, miljøvennlige papirkvaliteter

LuxoMagic og LuxoSatin øker tilgjengeligheten på bestrøket papir

Papyrus utvider sortimentet i Norge, Sverige og Danmark med to nye kvaliteter innen hvitt, trefritt bestrøket papir. De nye produktene er den glatte LuxoMagic og den silkematte LuxoSatin. Begge kvalitetene beskrives som ”klassiske og allsidige” og produseres på en av Europas mest moderne papirfabrikker, UPM i Nord-Tyskland.

Luxo er sertifisert med EU-blomsten, og kan derfor brukes i svanemerkede trykksaker. Papiret kombinerer i følge leverandøren høy kvalitet med god bulk, fremragende kjørbarhet og hurtig tørk.

LuxoMagic og LuxoSatin leveres i 22 europeiske land. Papiret produseres i gramvektene 90 – 350 gram i 16 forskjellige formater.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: