Fespa Digital 2011 – suksess uten de helt store nyhetene

Rundt 18.000 besøkende var innom Fespa Digital 2011 i Hamburg nylig. Blant disse var AGIs Hans Lindblom, som ikke fant de oppsiktsvekkende nyhetene å rapportere om. Nå er det åpenbart videreutvikling, foredling og forbedring av kjent teknologi som gjelder, uten at det gjør så mye. Av og til er det riktig å konsolidere stillingen og ta en pust i bakken, også innen teknologisk nybrottsarbeid. AGI fant likevel mye nytt å bringe, og det får du noen smakebiter på her. Resten får du blant annet i AGIs papirutgave, som har redaksjonsavslutning i disse dager. Bladet kommer ut sent i juni. På grunn av hellig- og fridager forrige uke, kommer dette nyhetsbrevet først ut mandag. Til gjengjeld får du to brev denne uken.

God lesning!

Lasse Andreassen

Redaktør

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: