Arctic Paper med norsk direktør også for Danmark

Leif-Arne Karlsen, administrerende direktør for Arctic Paper i Norge og salgsdirektør i Sverige, overtok nylig også sjefsstolen som administrerende direktør i Arctic Paper Danmark. Karlsens kunnskaper om det norske og svenske markedet kommer svært godt med i videreutviklingen av det danske markedet, spesielt siden kundene i disse tre markedene jobber mye på tvers av landegrensene.

– Kunnskapen min om det norske og svenske markedet ser jeg på som en stor styrke når jeg nå skal ta fatt på videreutviklingen og styrkingen av et godt dansk team, sier administrerende direktør Leif-Arne Karlsen.

Karlsen har vært administrerende direktør i Norge siden 1. september 2007 og salgsdirektør i Sverige siden 1. januar 2009.

 

Arctic Paper S.A. produserer grafisk finpapir for design og bøker i Sverige, Polen og Tyskland, totalt ca 800 000 tonn i året. Produktprogrammet omfatter Amber, Arctic, G-Print, Munken, Pamo og L-Print.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *