Arctic Paper med norsk direktør også for Danmark

Leif-Arne Karlsen, administrerende direktør for Arctic Paper i Norge og salgsdirektør i Sverige, overtok nylig også sjefsstolen som administrerende direktør i Arctic Paper Danmark. Karlsens kunnskaper om det norske og svenske markedet kommer svært godt med i videreutviklingen av det danske markedet, spesielt siden kundene i disse tre markedene jobber mye på tvers av landegrensene.

– Kunnskapen min om det norske og svenske markedet ser jeg på som en stor styrke når jeg nå skal ta fatt på videreutviklingen og styrkingen av et godt dansk team, sier administrerende direktør Leif-Arne Karlsen.

Karlsen har vært administrerende direktør i Norge siden 1. september 2007 og salgsdirektør i Sverige siden 1. januar 2009.

 

Arctic Paper S.A. produserer grafisk finpapir for design og bøker i Sverige, Polen og Tyskland, totalt ca 800 000 tonn i året. Produktprogrammet omfatter Amber, Arctic, G-Print, Munken, Pamo og L-Print.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: