Finske M-real øker kapasiteten med 80 000 tonn

Fabrikken i Simpele. Foto: M-real.

M-real har nå fullført det siste av tre trinn i en omfattende ombyggingsprosess i tre av sine fabrikker. Hensikten har vært å øke kapasiteten på produksjon av falsekartong til næringsmiddelindustrien, som opplever en kraftig økning i etterspørselen.

Som et resultat av utvidelser og ombygginger i Äänekoski, Kyro og Simpele, leverer kartongfabrikkene nå hele 935 000 falsekartong i året, en økning på rundt 80 000 tonn. Dermed kan M-real bedre møte etterspørselen etter Simcote, som er spesielt egnet og godkjent som emballasjemateriale for mat, medisiner og hygieneprodukter.

M-real investerer også i papirbruket Kemiart Liners og et biokraftverk i Kyro. De samlede investeringene innen forretningsområdet Consumer Packaging overstiger 100 millioner Euro i perioden 2010 – 2012.

Fra produksjonen i Simpele. Foto: M-real.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *