Norsk reklame størst i Norden

Det norske reklamemarkedet vokste med fem prosent i 2010, noe som er på linje med Finland og lavere enn i Sverige. Likevel kjøpes det mye mer reklame per innbygger i Norge enn i noe annet nordisk land. Dette fremgår av en nylansert rapport fra det svenske Institutet för reklam- och mediestatistik (IRM).

Alle de fire nordiske reklamemarkedene ble hardt rammet av finanskrisen og den påfølgende lavkonjunkturen, men de er nå i ferd med å ta igjen det tapte. Veksten går tregest i Danmark. Norge har lenge ligget i toppskiktet i verden når det gjelder reklame per innbygger, men med veksten i 2010 og den uforminskede fortsettelsen i første kvartal 2011, ligger Norge nå trolig på den absolutte verdenstoppen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: