2012 er DRUPA-år!

Foto: René Tillmann/Messe Duesseldorf

Verdens største grafiske begivenhet avvikles i Düsseldorf 3- 16. mai neste år. Tida går fort, så forberedelsene og planleggingen bør starte allerede nå.

Som vanlig samarbeider AGI med Mercur Reiser og Norsk Tur AS for å sikre en vellykket messereise for våre lesere. Denne vil bli arrangert 3. – 9. mai. Vi kommer tilbake med reiseprogram og fyldigere informasjon i augustutgaven av papirmagasinet.

For nærmere informasjon eller forhåndsbooking, vennligst kontakt reiseoperatørene direkte:

Mercur Reiser AS, telefon 38 12 33 80, epost  hs@mercur-reiser.no.

Norsk Tur AS v/ Gunn, telefon 38 12 03 47, epost Gunn@Norsktur.no.

Foto: René Tillmann/Messe Duesseldorf

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: