AGI-messer i Danmark i høst

Danske AGI arrangerer Print & Sign i København 14. – 15. september og i Horsens 22. – 23. september. Messen har et omfattende seminar- og debattprogram, i tillegg til visning av aktuelle nyheter. Og vi nordmenn er selvsagt velkomne! Deltakelsen er gratis hvis du melder deg på via arrangementets nettside. Der finner du også mer informasjon.

Messen passer for marketingansvarlige, designere, grafikere, trykksakinnkjøpere, grafiske produsenter, skiltprodusenter, dekoratører, messearrangører osv.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: