Enkel vei fra InDesign til iPad

Fra InDesign til iPad

Foto: Twixl media

Den belgiske programvareutvikleren Twixl media lanserer i disse dager en ny applikasjon som skal forenkle og automatisere hverdagen for designere som produserer iPad-løsninger i InDesign. I følge utvikleren er dette det første programmet i verden som gjør denne operasjonen sømløst og problemfritt.

Twixl Publisher kan i følge leverandøren konvertere inDesign-dokumenter til stående eller liggende iPad-filer med ett tastetrykk, uten at interaktive funksjoner forsvinner på veien. Twixl bevarer all funksjonalitet og integrerer enkelt slide shows, lydfiler, video og andre interaktive filer i den nye iPad-løsningen.

Twixl Publisher bygger på en trestegsmodell. Designeren utvikler sin grafiske løsning i InDesign CS5, konverterer filene til iPad-apper og publiserer via Apple App Store. Det er også mu

lig å designe iPad løsninger uten å gå veien om InDesign. Programvaren er nemlig en kombinasjon av en plug-in for InDesign CS5 og en stand alone applikasjon. Ved hjelp av plug-in modulen skal det være mulig å gjøre om enhver InDesignfil til iPad via en enkel eksportfunksjon. En ”iPad Simulator” gjør det enkelt å forhåndskontrollere konverteringen før publisering.

Twixl Publisher leveres i tre utgaver; Standard, Advanced og Professional.

Se demo av Twixl Publisher her.

Twixl konverterer InDesign til iPad med ett tastetrykk. Foto: Twixl media.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *