Enkel vei fra InDesign til iPad

PUBLISERT: 4 august 2011
OPPDATERT: 4 august
Fra InDesign til iPad
Foto: Twixl media

Den belgiske programvareutvikleren Twixl media lanserer i disse dager en ny applikasjon som skal forenkle og automatisere hverdagen for designere som produserer iPad-løsninger i InDesign. I følge utvikleren er dette det første programmet i verden som gjør denne operasjonen sømløst og problemfritt.

Twixl Publisher kan i følge leverandøren konvertere inDesign-dokumenter til stående eller liggende iPad-filer med ett tastetrykk, uten at interaktive funksjoner forsvinner på veien. Twixl bevarer all funksjonalitet og integrerer enkelt slide shows, lydfiler, video og andre interaktive filer i den nye iPad-løsningen.

Twixl Publisher bygger på en trestegsmodell. Designeren utvikler sin grafiske løsning i InDesign CS5, konverterer filene til iPad-apper og publiserer via Apple App Store. Det er også mu

lig å designe iPad løsninger uten å gå veien om InDesign. Programvaren er nemlig en kombinasjon av en plug-in for InDesign CS5 og en stand alone applikasjon. Ved hjelp av plug-in modulen skal det være mulig å gjøre om enhver InDesignfil til iPad via en enkel eksportfunksjon. En ”iPad Simulator” gjør det enkelt å forhåndskontrollere konverteringen før publisering.

Twixl Publisher leveres i tre utgaver; Standard, Advanced og Professional.

Se demo av Twixl Publisher her.

Twixl konverterer InDesign til iPad med ett tastetrykk. Foto: Twixl media.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo