Ny RIP fra Screen

Screen har lansert en ny versjon (8.3) av sin HQ-510 RIP med nye funksjoner som skal forbedre effektiviteten i førtrykk. RIPen er basert på Harlequin-teknologi, og omfatter i følge Screen alle de siste spesifikasjonene i postscript 3 og pdf. I følge Screen forbedres RIPens funksjonalitet nå med valgfrie verktøy som spesialisert fargestyring, screening, trapping og TIFF/IT-P1 input og output. Post-RIP utskyting og in-RIP OPI er også tilgjengelig. HQ-510 RIP 8.3 støtter den nylig lanserte serie av termiske ctp-systemer, PlateRite HD 8900.

HQ-510 RIP versjon 8.3 er kompatibel med Windows 2003 Server, Windows 2008 Server 32-bit, Windows 7 32-bit og Windows XP med Service Pack 2.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: