Ny RIP fra Screen

Screen har lansert en ny versjon (8.3) av sin HQ-510 RIP med nye funksjoner som skal forbedre effektiviteten i førtrykk. RIPen er basert på Harlequin-teknologi, og omfatter i følge Screen alle de siste spesifikasjonene i postscript 3 og pdf. I følge Screen forbedres RIPens funksjonalitet nå med valgfrie verktøy som spesialisert fargestyring, screening, trapping og TIFF/IT-P1 input og output. Post-RIP utskyting og in-RIP OPI er også tilgjengelig. HQ-510 RIP 8.3 støtter den nylig lanserte serie av termiske ctp-systemer, PlateRite HD 8900.

HQ-510 RIP versjon 8.3 er kompatibel med Windows 2003 Server, Windows 2008 Server 32-bit, Windows 7 32-bit og Windows XP med Service Pack 2.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: