Suksess for Konica Minolta

Sommeren innbragte tre utmerkelser og to FOGRA-sertifiseringer. Hele tre av Konica Minoltas  modeller i det digitale produksjonssegmentet mottok i sommer den høythengende utmerkelsen BERTLs Best. Maskinene PRO 1200, PRESS C7000 og PRESS C8000 stakk av gårde med gullet i hver sin klasse.

– Dette bekrefter at vi leverer produkter av meget god kvalitet i et stort modellutvalg“, sier en produktsjef i Konica Minolta, Morten Hegge.

BERTL (The Business Equipment Research and Test Laboratories Inc.), er et uavhengig, frittstående testlaboratorium som leverer objektive produkttester og – sammenlikninger av utstyr fra alle de store grafiske produsentene – blant annet kopimaskiner, skannere, digitale trykkmaskiner, ferdiggjøringsutstyr og storformatskrivere.

To FOGRA-sertifiseringer. To av de tre prisvinnende maskinene mottok litt senere i sommer i tillegg den ettertraktede FOGRA-sertifiseringen ”Validation Printing System”. Bizhub PRESS C7000 og bizhub PRESS C8000 ble tildelt godkjenningen basert på maskinenes meget gode og korrekte fargegjengivelse.

En viktig faktor i sertifiseringen er Konica Minoltas bruk av programvaren Color Care. Color Care er et kraftig og fleksibelt verktøy for måling, oppnåelse og opprettholdelse av stabilt høy utskriftskvalitet. I tillegg leverer Konica Minolta en profesjonell service med presis kalibrering og løpende vedlikehold av maskinene. Dette sikrer at maskinene kan levere en fargegjengivelse opp til Fograstandarden.

FOGRA er den grafiske bransjens forskningsinstitutt, med hovedkontor i Tyskland. Målet med Fogra er å fremme printteknologien og framtidsrettet teknologi innen forskning og utvikling. Fogra-sertifiseringen VPS er basert på ISO 12647, som setter målbare standardkriterier for ulike utskriftprosesser på papir og web, offsettrykk, avistrykk, flexotrykk og digitaltrykk. VPS definerer nøyaktig hva som kreves av fargegjengivelse, glans og kompatibilitet med PDF/X-standarden.

Konica Minolta PRESS C8000. Foto: Konica Minolta

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: