IFRA EXPO flytter til Wien

Årets Ifra Expo flytter sørover fra Hamburg til Wien. Tett på ”den evig blå” elven Donau, ligger Reed Messe Wien, som i år får æren av å huse et hundretalls utstillere fra avisindustrien og beslektede bransjer. Messen arrangeres 10-12 oktober, og er åpen alle dager i tidsrommet 0930-1800.

 

Ifra Expo er verdens største arrangement for avisindustrien og dens leverandører. Den årlige messen og konferansen fokuserer på dagspresse- og tidsskriftproduksjon, og trekker til seg rundt 10 000 besøkende fra 85 land.

 

Seminarer og konferanser

• Media Port 2011. Media Port er et nytt forum på Ifra Expo der du kostnadsfritt kan ta del i intressante kundecases.

• Tablet Publishing, 10 oktober, 1030

• Mobile Publishing Business, 10 oktober, 1400

• Digital innovations, 11 oktober, 1030

• Corporate Publishing Business Models, 11 oktober, 1400

• Innovative Advertising, 12 oktober, 1030

• Crossmedia Publishing Trends, 12 oktober, 1400

Det arrangeres også såkalte Focus Sessions, som er en serie korte konferanser.

 

Utstillere

Messen avvikles  i hall A og hall B. I hall A vises digital teknikk, systemer, programvare, crossmediapublisering, mobile løsninger, tablets, lesebrett och e-boklesere. I hall B finner du utstillere innen prepress, trykk, etterbehandling og forbruksmateriell.

 

Agfa Graphics

Anygraaf

Baldwin

Binuscan

DCOS Sweden

Enfocus

Extensis

Ferag

Fujifilm

Glunz & Jensen

Holmen Paper

Infomaker

IST Metz

Kodak B570 +

Koenig & Bauer

Laidback Solutions

Manroland

Müller Martini

Océ

One Vision

Quad Tech

Saxotech

Schur Packaging Systems

Stora Enso

Technotrans

Tieto

Tolerans

Toray Industries

UPM

Wood Wing

 

For mer informasjon og registrering, gå til messens hjemmeside.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: