IFRA EXPO flytter til Wien

Årets Ifra Expo flytter sørover fra Hamburg til Wien. Tett på ”den evig blå” elven Donau, ligger Reed Messe Wien, som i år får æren av å huse et hundretalls utstillere fra avisindustrien og beslektede bransjer. Messen arrangeres 10-12 oktober, og er åpen alle dager i tidsrommet 0930-1800.

 

Ifra Expo er verdens største arrangement for avisindustrien og dens leverandører. Den årlige messen og konferansen fokuserer på dagspresse- og tidsskriftproduksjon, og trekker til seg rundt 10 000 besøkende fra 85 land.

 

Seminarer og konferanser

• Media Port 2011. Media Port er et nytt forum på Ifra Expo der du kostnadsfritt kan ta del i intressante kundecases.

• Tablet Publishing, 10 oktober, 1030

• Mobile Publishing Business, 10 oktober, 1400

• Digital innovations, 11 oktober, 1030

• Corporate Publishing Business Models, 11 oktober, 1400

• Innovative Advertising, 12 oktober, 1030

• Crossmedia Publishing Trends, 12 oktober, 1400

Det arrangeres også såkalte Focus Sessions, som er en serie korte konferanser.

 

Utstillere

Messen avvikles  i hall A og hall B. I hall A vises digital teknikk, systemer, programvare, crossmediapublisering, mobile løsninger, tablets, lesebrett och e-boklesere. I hall B finner du utstillere innen prepress, trykk, etterbehandling og forbruksmateriell.

 

Agfa Graphics

Anygraaf

Baldwin

Binuscan

DCOS Sweden

Enfocus

Extensis

Ferag

Fujifilm

Glunz & Jensen

Holmen Paper

Infomaker

IST Metz

Kodak B570 +

Koenig & Bauer

Laidback Solutions

Manroland

Müller Martini

Océ

One Vision

Quad Tech

Saxotech

Schur Packaging Systems

Stora Enso

Technotrans

Tieto

Tolerans

Toray Industries

UPM

Wood Wing

 

For mer informasjon og registrering, gå til messens hjemmeside.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: