De beste årsrapportene 2011

Cermaq, Posten Norge og NBIM gikk til topps i de tre hovedklassene da Farmandprisen ble delt ut denne uken. I tillegg vant DNO kategorien Ide & design, mens Posten Norge ble kveldens store vinner ved også å gå til topps i kategorien Beste årsrapport på nett.

Farmandprisen ble delt ut for 57. gang. Alle deltakere kan delta i en av de tre hovedklassene, samt i kategoriene Beste årsrapport på nett og Ide & design.

Økt samfunnsansvar
Ifølge juryen blir de beste deltakerne i klassene Børs og Ikke-børs stadig flinkere til å informere om sitt samfunnsansvar. I tillegg satser flere på årsrapporter der papir- og nettversjoner utfyller hverandre.

Juryen i Offentlige virksomheter mener at den håndverksmessige utførelsen av årsrapportene er hevet ytterligere ett hakk i årets konkurranse. Vinneren NBIM (“Oljefondet”) går til topps med ”en knallsterk årsrapport hvor spesielt den analytiske informasjonen er av svært høy kvalitet”.

Farmandprisen er Norges mest prestisjefylte årsrapportpris og har vært delt ut hvert år siden etableringen i 1955. Farmandprisen Beste nettsted ble første gang arrangert i 2006, og har vært delt ut årlig etter dette. Farmandprisen Beste årsrapport deles ut i september, mens Farmandprisen Beste nettsted arrangeres i mars.

Vinnere og nominerte i Farmandprisen 2011:

Børs

 1. Cermaq ASA
 2. AF Gruppen ASA
 3. DnB NOR
 4. SAS (nominert)
 5. Yara International (nominert)

Ikke-børs

 1. Posten Norge
 2. Den Norske Turistforening
 3. DNV
 4. Kreftforeningen (nominert)
 5. Tine SA (nominert)

Offentlig

 1. Norges Bank Investment management (NBIM)
 2. Sandnes kommune
 3. Folketrygdfondet
 4. Statnett SF (nominert)
 5. Norges Bank (nominert)
 6. Forsvarets Forsknings-institutt (nominert)

Ide & design

 1. DNO International
 2. Statnett SF
 3. NorgesGruppen ASA
 4. Yara International
 5. Rom Eiendom AS

Internett

 1. Posten Norge
 2. Statoil ASA
 3. Hafslund ASA
 4. BKK
 5. Rieber & Søn

 

Kilde: Farmand Activum AS, www.farmandprisen.no

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: