Mest solgt i Europa

Bestselger i Europa. Foto: Konica Minolta.

I følge InfoSource er Konica Minoltas flaggskip BizHub Press C8000 nå den mest solgte digitale arkpressen i Norge og Europa. Tallene gjelder for første halvår i 2011.

Trykkpressen ble først vist på IPEX i mai 2010, og vant Business Equipment Research og Test Laboratories (BERTL) Exceptional Certified Five Star-utmerkelsen i mars – samt BERTLs utmerkelse Best Colour Production System i juli 2011.

– Siden Konica Minolta viste digtaltrykkpressen Press C8000 for første gang på IPEX, er den blitt det vi forventet: en suksessmodell. Noe av det unike med denne modellen er meget god produktivitet og topp trykkvalitet i kombinasjon med fordelaktig pris. Disse tre parametrene gir økt konkurransekraft i et krevende marked. Vi forventer enda flere installasjoner og mange fornøyde kunder med Press C8000 i perioden fremover, sier produktsjef Morten Hegge i Konica Minolta Norge.

InfoSource (ISIS), er en ledende aktør på markedsinformasjon fra trykk- og IT-industrien.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: