HP Scitex FB7500 nummer 100 ble først i Norge

Sætren & Wraamann fikk æren av å motta FB7500 nr. 100 - den første i Norge

HP feiret nylig sin første installasjon i Norge av HP Scitex FB7500 hos tradisjonsrike Sæthren & Wraamann på Ski i Akershus. Det var samtidig maskin nummer 100 av denne modellen som er levert på verdensbasis.

HP Scitex FB7500 omtales ofte som verdens ledende løsning for storformat flatbed digital trykking. For den tradisjonsrike silketrykk- og familiebedriften Sæthren & Wraamann er installeringen en viktig milepæl.

FB7500 ble lansert av HP i 2009, og plattformen er stadig under utvikling.

 

 

 

Overlevering av Scitex FB 7500 nr 100 og 1! Fra venstre: Jesper Skantze (CEO Schneidler), Wayne Davey (General Manager, HP Scitex EMEA), Othar Sæthren, Gunnar Sæthren

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: