HP Scitex FB7500 nummer 100 ble først i Norge

Sætren & Wraamann fikk æren av å motta FB7500 nr. 100 - den første i Norge

HP feiret nylig sin første installasjon i Norge av HP Scitex FB7500 hos tradisjonsrike Sæthren & Wraamann på Ski i Akershus. Det var samtidig maskin nummer 100 av denne modellen som er levert på verdensbasis.

HP Scitex FB7500 omtales ofte som verdens ledende løsning for storformat flatbed digital trykking. For den tradisjonsrike silketrykk- og familiebedriften Sæthren & Wraamann er installeringen en viktig milepæl.

FB7500 ble lansert av HP i 2009, og plattformen er stadig under utvikling.

 

 

 

Overlevering av Scitex FB 7500 nr 100 og 1! Fra venstre: Jesper Skantze (CEO Schneidler), Wayne Davey (General Manager, HP Scitex EMEA), Othar Sæthren, Gunnar Sæthren

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: