Autodesk i skyen

Autodesk Cloud gjør det nå mulig å jobbe med designdata direkte i skyen. For abonnenter gir Autodesks cloud-baserte programmer dessuten tilgang til avansert designoptimering, visualisering og deling av designdata, uansett hvor man befinner seg.

 

Autodesk Cloud tilbyr et spekter av webbaserte programmer og tjenester som gir kundene økt mobilitet, enklere visualisering og deling av designdata. Dette gjør det mulig å designe og simulere ideer med langt større datakraft enn i vanlige arbeidsstasjoner.

I tillegg får abonnenter eksklusiv tilgang til cloud-basert rendering og designoptimering, samt økte muligheter til å samarbeide rundt designdata. Autodesk Subscription gir dessuten 3 GB online lagringsplass per lisens, noe som sikrer enkel tilgang til design- og tekniske dokumenter – hvor som helst, når som helst.

Pioner på området

Autodesk har med dokumenthåndteringsprogrammet Buzzsaw vært pioner på området for cloud-baserte programmer. Totalt fins det om lag et dusin av disse. Cloud-programmer som eksempelvis Autodesk Cloud documents, AutoCAD WS og Autodesk Design Review til mobile enheter, gir brukerne frihet til å jobbe på stasjonære PCer og mobile enheter – både sammen med Autodeskbrukere og andre. AutoCAD WS og Autodesk Design Review er tilgjengelige i iOS App Store.

Cloud-programmene omfatter:

 

Autodesk Cloud rendering

– Autodesk Inventor optimization (cloud-basert simuleringsverktøy)

– Autodesk Revit Conceptual Energy Analysis (cloud-basert energianalyse av bygg)

Autodesk Green Building Studio (webbasert energianalyse)

– Autodesk Buzzsaw (SaaS) (cloud-basert dokument-, data- og designstyringsverktøy).

Les mer på utviklerens nettside.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: