Autodesk i skyen

PUBLISERT: 6 oktober 2011
OPPDATERT: 6 oktober

Autodesk Cloud gjør det nå mulig å jobbe med designdata direkte i skyen. For abonnenter gir Autodesks cloud-baserte programmer dessuten tilgang til avansert designoptimering, visualisering og deling av designdata, uansett hvor man befinner seg.

 

Autodesk Cloud tilbyr et spekter av webbaserte programmer og tjenester som gir kundene økt mobilitet, enklere visualisering og deling av designdata. Dette gjør det mulig å designe og simulere ideer med langt større datakraft enn i vanlige arbeidsstasjoner.

I tillegg får abonnenter eksklusiv tilgang til cloud-basert rendering og designoptimering, samt økte muligheter til å samarbeide rundt designdata. Autodesk Subscription gir dessuten 3 GB online lagringsplass per lisens, noe som sikrer enkel tilgang til design- og tekniske dokumenter – hvor som helst, når som helst.

Pioner på området

Autodesk har med dokumenthåndteringsprogrammet Buzzsaw vært pioner på området for cloud-baserte programmer. Totalt fins det om lag et dusin av disse. Cloud-programmer som eksempelvis Autodesk Cloud documents, AutoCAD WS og Autodesk Design Review til mobile enheter, gir brukerne frihet til å jobbe på stasjonære PCer og mobile enheter – både sammen med Autodeskbrukere og andre. AutoCAD WS og Autodesk Design Review er tilgjengelige i iOS App Store.

Cloud-programmene omfatter:

 

Autodesk Cloud rendering

– Autodesk Inventor optimization (cloud-basert simuleringsverktøy)

– Autodesk Revit Conceptual Energy Analysis (cloud-basert energianalyse av bygg)

Autodesk Green Building Studio (webbasert energianalyse)

– Autodesk Buzzsaw (SaaS) (cloud-basert dokument-, data- og designstyringsverktøy).

Les mer på utviklerens nettside.

Les videre

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Ny Ricoh-maskin skal få fargejusteringen til å fly

Fargejustering skal være raskere og mer nøyaktig med den nye Ricoh Auto Color Adjuster. I tillegg vil det være mulig for trykkerier å ta på seg vanskeligere jobber som tidligere var utenfor rekkevidde, ifølge produsenten.
ricoh-Eeef-de-ridder

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682