Autodesk i skyen

Autodesk Cloud gjør det nå mulig å jobbe med designdata direkte i skyen. For abonnenter gir Autodesks cloud-baserte programmer dessuten tilgang til avansert designoptimering, visualisering og deling av designdata, uansett hvor man befinner seg.

 

Autodesk Cloud tilbyr et spekter av webbaserte programmer og tjenester som gir kundene økt mobilitet, enklere visualisering og deling av designdata. Dette gjør det mulig å designe og simulere ideer med langt større datakraft enn i vanlige arbeidsstasjoner.

I tillegg får abonnenter eksklusiv tilgang til cloud-basert rendering og designoptimering, samt økte muligheter til å samarbeide rundt designdata. Autodesk Subscription gir dessuten 3 GB online lagringsplass per lisens, noe som sikrer enkel tilgang til design- og tekniske dokumenter – hvor som helst, når som helst.

Pioner på området

Autodesk har med dokumenthåndteringsprogrammet Buzzsaw vært pioner på området for cloud-baserte programmer. Totalt fins det om lag et dusin av disse. Cloud-programmer som eksempelvis Autodesk Cloud documents, AutoCAD WS og Autodesk Design Review til mobile enheter, gir brukerne frihet til å jobbe på stasjonære PCer og mobile enheter – både sammen med Autodeskbrukere og andre. AutoCAD WS og Autodesk Design Review er tilgjengelige i iOS App Store.

Cloud-programmene omfatter:

 

Autodesk Cloud rendering

– Autodesk Inventor optimization (cloud-basert simuleringsverktøy)

– Autodesk Revit Conceptual Energy Analysis (cloud-basert energianalyse av bygg)

Autodesk Green Building Studio (webbasert energianalyse)

– Autodesk Buzzsaw (SaaS) (cloud-basert dokument-, data- og designstyringsverktøy).

Les mer på utviklerens nettside.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: