Widerøe forlater Grøset

Daglig leder Kari Hokstad Widerøe slutter i Grøset.

Daglig leder Karin Hokstad Widerøe i Grøset Trykk AS bytter jobb. Hun har takket ja til en stilling som markedssjef i Allskog i Trondheim og vil avslutte sitt arbeid i Grøset Trykk AS i løpet av oktober 2011.

AGI har ingen informasjon om hvem som skal etterfølge Widerøe som leder for det «grønne» trykkeriet på Namnå i Hedmark.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: