Ansatte overtar RKGrafisk

− Vi er glade for å kunne drive livsverket til Erik Nyhus videre, sier Rolf Hojem, Ivar Borgersen, Stian Johannessen og Dag Aanonsen (foto: Dag Thorenfeldt)

Erik Nyhus, gründeren bak suksessbedriften RKGrafisk AS, har trukket seg ut og overdratt virksomheten til fire ansatte.

− Sammen har vi stein for stein bygget opp et veldrevet trykkeri og en sunn forretning. Etter 43 år er det på tide å trekke seg ut, sier Erik Nyhus.

Nyhus overlater eierskapet til fire kolleger med lang fartstid i trykkeriet, nærmere bestemt Rolf Hojem, Ivar Borgersen, Stian Johannessen og Dag Aanonsen. De fire er helt klare på at fokuset på trykk for reklamebyråer og næringsliv vil fortsette som før.

− Vi har i dag en moderne maskinpark som vil leve noen år til før vi trenger å tenke på nye tunge investeringer. Dessuten skal vi fortsette å levere høy kvalitet, være raske og pålitelige. Vi vil fortsatt holde til på Grorud, der både bygg og beliggenhet er førsteklasses.  Overtakelsen er dermed trygg både for ansatte og kunder, men som den aktive gjengen vi er, tenker vi også kontinuerlig på fornying og alternative løsninger, sier de nye eierne.

De ser frem til spennende dager og håper markedet setter pris på at RKGrafisk AS fortsetter som trykkeri.

− Vi er allerede godt kjent og ønsker å markere oss på en sterk måte også i fremtiden. Ikke minst ønsker vi å fortsette i alle de gode sporene Erik har tråkket opp, selv om savnet av ham i det daglige vil bli stort, sier lederkvartetten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: