Ansatte overtar RKGrafisk

PUBLISERT: 13 oktober 2011
OPPDATERT: 21 mars
− Vi er glade for å kunne drive livsverket til Erik Nyhus videre, sier Rolf Hojem, Ivar Borgersen, Stian Johannessen og Dag Aanonsen (foto: Dag Thorenfeldt)

Erik Nyhus, gründeren bak suksessbedriften RKGrafisk AS, har trukket seg ut og overdratt virksomheten til fire ansatte.

− Sammen har vi stein for stein bygget opp et veldrevet trykkeri og en sunn forretning. Etter 43 år er det på tide å trekke seg ut, sier Erik Nyhus.

Nyhus overlater eierskapet til fire kolleger med lang fartstid i trykkeriet, nærmere bestemt Rolf Hojem, Ivar Borgersen, Stian Johannessen og Dag Aanonsen. De fire er helt klare på at fokuset på trykk for reklamebyråer og næringsliv vil fortsette som før.

− Vi har i dag en moderne maskinpark som vil leve noen år til før vi trenger å tenke på nye tunge investeringer. Dessuten skal vi fortsette å levere høy kvalitet, være raske og pålitelige. Vi vil fortsatt holde til på Grorud, der både bygg og beliggenhet er førsteklasses.  Overtakelsen er dermed trygg både for ansatte og kunder, men som den aktive gjengen vi er, tenker vi også kontinuerlig på fornying og alternative løsninger, sier de nye eierne.

De ser frem til spennende dager og håper markedet setter pris på at RKGrafisk AS fortsetter som trykkeri.

− Vi er allerede godt kjent og ønsker å markere oss på en sterk måte også i fremtiden. Ikke minst ønsker vi å fortsette i alle de gode sporene Erik har tråkket opp, selv om savnet av ham i det daglige vil bli stort, sier lederkvartetten.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324