Ansatte overtar RKGrafisk

PUBLISERT: 13 oktober 2011
OPPDATERT: 21 mars
− Vi er glade for å kunne drive livsverket til Erik Nyhus videre, sier Rolf Hojem, Ivar Borgersen, Stian Johannessen og Dag Aanonsen (foto: Dag Thorenfeldt)

Erik Nyhus, gründeren bak suksessbedriften RKGrafisk AS, har trukket seg ut og overdratt virksomheten til fire ansatte.

− Sammen har vi stein for stein bygget opp et veldrevet trykkeri og en sunn forretning. Etter 43 år er det på tide å trekke seg ut, sier Erik Nyhus.

Nyhus overlater eierskapet til fire kolleger med lang fartstid i trykkeriet, nærmere bestemt Rolf Hojem, Ivar Borgersen, Stian Johannessen og Dag Aanonsen. De fire er helt klare på at fokuset på trykk for reklamebyråer og næringsliv vil fortsette som før.

− Vi har i dag en moderne maskinpark som vil leve noen år til før vi trenger å tenke på nye tunge investeringer. Dessuten skal vi fortsette å levere høy kvalitet, være raske og pålitelige. Vi vil fortsatt holde til på Grorud, der både bygg og beliggenhet er førsteklasses.  Overtakelsen er dermed trygg både for ansatte og kunder, men som den aktive gjengen vi er, tenker vi også kontinuerlig på fornying og alternative løsninger, sier de nye eierne.

De ser frem til spennende dager og håper markedet setter pris på at RKGrafisk AS fortsetter som trykkeri.

− Vi er allerede godt kjent og ønsker å markere oss på en sterk måte også i fremtiden. Ikke minst ønsker vi å fortsette i alle de gode sporene Erik har tråkket opp, selv om savnet av ham i det daglige vil bli stort, sier lederkvartetten.

Les videre

Sign Text begynner å selge Canon-maskiner

Sign Text og Canon Norge har inngått et partnerskap om salg av storformatprintere. De to partene har hatt et nært samarbeid i mange år og dette utvides ytterligere nå.
anton-thomas

Xerox og Taktiful pusher grensene for digital foredling

Xerox Holdings Corporation og Taktiful Software Solutions kunngjør sin intensjon om å danne et nytt strategisk partnerskap for å utvide begges tilstedeværelse i det digitale prosesseringsmarkedet.
xeroxx

Ny internasjonal toppjobb for Tommy Segelberg

Tommy Segelberg er utnevnt til segmentsjef for Digital Packaging innenfor EMEA-regionen for Fujifilm.
Tommy-Segelberg-2048x1469x

Norsk innovasjon i fokus i ny utgave av "The Book"

Den tredje utgaven av Antalis Interior Design Award samlet imponerende 411 prosjekter fra ulike bransjer. Nå har Antalis lansert "The ID BOOK #2", en eksklusiv bok som viser frem de mest kreative og inspirerende prosjektene fra hver kategori. Ikke minst fra Norge.
Bilde 1

Siste nytt

Skanem har byttet ut etiketter mot emballasjer

Emballasjemessen Scanpack er i gang med over 400 utstillere, hvorav nesten halvparten er fra andre land enn Sverige, og et forventet besøkstall på rundt 13.000. Skanem-konsernet har tatt reisen fra produsent av emballasje til etiketter – og tilbake til emballasje. I begynnelsen var det metall, men nå er det plast som gjelder, inkludert resirkulerte materialer.
Skanem-2-1024x683

Roboter er fremtiden for Kameleon

"Vi bygger fremtidens produksjonsmiljø". Det er mottoet til Kameleon, som under Scanpack viser løsninger for robotisering, automatisering og digitalisering.
Kameleon-1-1024x683

Zünd har fokus på digitale stanseløsninger

Zünd er hos Scanpack for å formidle budskapet om at skjæring med et digitalt skjærebord i mange tilfeller er konkurransedyktig, sammenlignet med produksjon av stanseverktøy.
zund

Festlig innledning på Scanpack for Konica Minolta

Scanpack hadde bare vært åpen i en time da Konica Minolta sprettet flasken med bobler. Dette for å feire salget av en etikettpresse sammen med kjøperen, Knut Lundéns Tryckeri.
Konica-2scanpack-1024x683