Ansatte overtar RKGrafisk

− Vi er glade for å kunne drive livsverket til Erik Nyhus videre, sier Rolf Hojem, Ivar Borgersen, Stian Johannessen og Dag Aanonsen (foto: Dag Thorenfeldt)

Erik Nyhus, gründeren bak suksessbedriften RKGrafisk AS, har trukket seg ut og overdratt virksomheten til fire ansatte.

− Sammen har vi stein for stein bygget opp et veldrevet trykkeri og en sunn forretning. Etter 43 år er det på tide å trekke seg ut, sier Erik Nyhus.

Nyhus overlater eierskapet til fire kolleger med lang fartstid i trykkeriet, nærmere bestemt Rolf Hojem, Ivar Borgersen, Stian Johannessen og Dag Aanonsen. De fire er helt klare på at fokuset på trykk for reklamebyråer og næringsliv vil fortsette som før.

− Vi har i dag en moderne maskinpark som vil leve noen år til før vi trenger å tenke på nye tunge investeringer. Dessuten skal vi fortsette å levere høy kvalitet, være raske og pålitelige. Vi vil fortsatt holde til på Grorud, der både bygg og beliggenhet er førsteklasses.  Overtakelsen er dermed trygg både for ansatte og kunder, men som den aktive gjengen vi er, tenker vi også kontinuerlig på fornying og alternative løsninger, sier de nye eierne.

De ser frem til spennende dager og håper markedet setter pris på at RKGrafisk AS fortsetter som trykkeri.

− Vi er allerede godt kjent og ønsker å markere oss på en sterk måte også i fremtiden. Ikke minst ønsker vi å fortsette i alle de gode sporene Erik har tråkket opp, selv om savnet av ham i det daglige vil bli stort, sier lederkvartetten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: