En “Big One” til ACT Gruppen

Stabburet har valgt ACT Gruppen som leverandør av løsninger for merking og sporing ved sin fabrikk på Stranda. ACT Gruppen er godt i gang med å installere og sette i drift nye løsninger på “pizzafabrikken”. Leveransen omfatter nye maskiner for merking av F-pak, D- pak, T-pak samt superDAGFINN for kommunikasjon med SAP gjennom fabrikkens MES system.

Avtalen innebærer at alt eksisterende merkeutstyr ved Stabburets anlegg på Stranda byttes ut til siste generasjons løsninger fra ACT Gruppen. Hver enkelt pizza (F-pak) merkes med unik informasjon med Linx 4900 blekkstråleskriver. Ytteremballasjen (D-pak) merkes i forkant og bakkant med “GS1 etikett” skrevet ut og påført av Weber LA4050. De to langsidene vil bli merket med variabel informasjon med ACT IJ blekkstråleskrivere. Siste ledd i merkingen er påføring av palleetikett på to sider av pallen (T-pak). Hele denne prosessen styres av superDAGFINN som får og rapporterer informasjon til SAP via Prediktors MES løsning.

Fra venstre: Hans-Petter Gulliksen (IT-koordinator Stabburet), Hans Jostein Langelo (fabrikksjef Stabburet Stranda) og Morten Mathiesen (ACT Gruppen)

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *