07 Gruppen overtar RMgrafika

07 Gruppen har inngått avtale med eieren av designbyrået RMgrafika AS i Moss om overtakelse med virkning fra og med 31. oktober 2011. RMgrafika blir en kreativ avdeling i 07s Østfoldbaserte salgskontor.

RMgrafika AS har gjennomgått store endringer i sitt tjenestespekter siden oppstarten på begynnelsen av 1980-tallet og leverer nå design- og reklameløsninger på høyt nivå. RMgrafika er også i ferd med å opparbeide seg spisskompetanse innen interaksjonsdesign og design for digitale medier.

Ny daglig leder blir Trygve Blix. Han kjenner selskapet godt som tidligere gründer og leder. Den nåværende daglige leder, Erik Sandnes, fortsetter en periode for å sikre en smidig overgang, i følge 07 Gruppen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: