07 Gruppen overtar RMgrafika

07 Gruppen har inngått avtale med eieren av designbyrået RMgrafika AS i Moss om overtakelse med virkning fra og med 31. oktober 2011. RMgrafika blir en kreativ avdeling i 07s Østfoldbaserte salgskontor.

RMgrafika AS har gjennomgått store endringer i sitt tjenestespekter siden oppstarten på begynnelsen av 1980-tallet og leverer nå design- og reklameløsninger på høyt nivå. RMgrafika er også i ferd med å opparbeide seg spisskompetanse innen interaksjonsdesign og design for digitale medier.

Ny daglig leder blir Trygve Blix. Han kjenner selskapet godt som tidligere gründer og leder. Den nåværende daglige leder, Erik Sandnes, fortsetter en periode for å sikre en smidig overgang, i følge 07 Gruppen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: