Arvtaker til HP Scitex FB7500 lansert

HP Scitex FB7600 Industrial Press ble lansert I Barcelona 19. oktober. Den er bygget på samme plattform som suksessforgjengeren FB7500, som er solgt i ca 100 eksemplarer siden lanseringen i 2009. Leveranse nr 100 gikk for øvrig til Sæthren & Wraamann på Ski.

Ikke uventet rommer den nye modellen en rekke forbedringer. I følge HP øker den produktiviteten gjennom høyere produksjonshastighet, flere verktøy for kontroll av arbeidsflyten og evne til å trykke på et stort utvalg applikasjoner, både faste og fleksible. Maksimal materialtykkelse er 25 mm. Seks farger er fremdeles standard.

HP Scitex FB7600 bruker HPs nyutviklede FB225 Scitex blekk, som gir bedre vedheft på plastapplikasjoner. Fargene er også luktsvake og sertifisert av GREENGUARD Children & Schools, som er en garanti for at fargene egner seg for innendørs bruk.

Tilleggsutstyr: Arkmater som tar 4 ark. Muligheter for anlegg venstre eller høyre side for perfekt tosidig trykk. Foto: HP.

Maskinen trykker utfallende, noe som sparer tid og svinn i etterbehandlingen. Som tilleggsutstyr leveres blant annet en arkmater som gir muligheter for mating av fire ark/plater samtidig, for optimal utnyttelse av trykkbredden. Maskinen er forberedt for senere utvidelser. Blant annet er det enkelt å supplere med flere skrivehoder.

En strykevalse presser bølgete materialer plane. Foto: HP.

 

HP Scitex FB7600 Industrial Press skal være tilgjengelig på verdensmarkedet rundt 1. november. Eksisterende brukere av Scitex FB7500 kan i følge HP enkelt oppgradere sin maskin med HP Scitex FB7500 Industrial Press Upgrade Kit. Les mer om nyheten her.

Ny suksesshistorie? HP Scitex FB7600 Industrial Press. Foto: HP.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: