Arvtaker til HP Scitex FB7500 lansert

PUBLISERT: 20 oktober 2011
OPPDATERT: 20 oktober

HP Scitex FB7600 Industrial Press ble lansert I Barcelona 19. oktober. Den er bygget på samme plattform som suksessforgjengeren FB7500, som er solgt i ca 100 eksemplarer siden lanseringen i 2009. Leveranse nr 100 gikk for øvrig til Sæthren & Wraamann på Ski.

Ikke uventet rommer den nye modellen en rekke forbedringer. I følge HP øker den produktiviteten gjennom høyere produksjonshastighet, flere verktøy for kontroll av arbeidsflyten og evne til å trykke på et stort utvalg applikasjoner, både faste og fleksible. Maksimal materialtykkelse er 25 mm. Seks farger er fremdeles standard.

HP Scitex FB7600 bruker HPs nyutviklede FB225 Scitex blekk, som gir bedre vedheft på plastapplikasjoner. Fargene er også luktsvake og sertifisert av GREENGUARD Children & Schools, som er en garanti for at fargene egner seg for innendørs bruk.

Tilleggsutstyr: Arkmater som tar 4 ark. Muligheter for anlegg venstre eller høyre side for perfekt tosidig trykk. Foto: HP.

Maskinen trykker utfallende, noe som sparer tid og svinn i etterbehandlingen. Som tilleggsutstyr leveres blant annet en arkmater som gir muligheter for mating av fire ark/plater samtidig, for optimal utnyttelse av trykkbredden. Maskinen er forberedt for senere utvidelser. Blant annet er det enkelt å supplere med flere skrivehoder.

En strykevalse presser bølgete materialer plane. Foto: HP.

 

HP Scitex FB7600 Industrial Press skal være tilgjengelig på verdensmarkedet rundt 1. november. Eksisterende brukere av Scitex FB7500 kan i følge HP enkelt oppgradere sin maskin med HP Scitex FB7500 Industrial Press Upgrade Kit. Les mer om nyheten her.

Ny suksesshistorie? HP Scitex FB7600 Industrial Press. Foto: HP.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768