Arvtaker til HP Scitex FB7500 lansert

HP Scitex FB7600 Industrial Press ble lansert I Barcelona 19. oktober. Den er bygget på samme plattform som suksessforgjengeren FB7500, som er solgt i ca 100 eksemplarer siden lanseringen i 2009. Leveranse nr 100 gikk for øvrig til Sæthren & Wraamann på Ski.

Ikke uventet rommer den nye modellen en rekke forbedringer. I følge HP øker den produktiviteten gjennom høyere produksjonshastighet, flere verktøy for kontroll av arbeidsflyten og evne til å trykke på et stort utvalg applikasjoner, både faste og fleksible. Maksimal materialtykkelse er 25 mm. Seks farger er fremdeles standard.

HP Scitex FB7600 bruker HPs nyutviklede FB225 Scitex blekk, som gir bedre vedheft på plastapplikasjoner. Fargene er også luktsvake og sertifisert av GREENGUARD Children & Schools, som er en garanti for at fargene egner seg for innendørs bruk.

Tilleggsutstyr: Arkmater som tar 4 ark. Muligheter for anlegg venstre eller høyre side for perfekt tosidig trykk. Foto: HP.

Maskinen trykker utfallende, noe som sparer tid og svinn i etterbehandlingen. Som tilleggsutstyr leveres blant annet en arkmater som gir muligheter for mating av fire ark/plater samtidig, for optimal utnyttelse av trykkbredden. Maskinen er forberedt for senere utvidelser. Blant annet er det enkelt å supplere med flere skrivehoder.

En strykevalse presser bølgete materialer plane. Foto: HP.

 

HP Scitex FB7600 Industrial Press skal være tilgjengelig på verdensmarkedet rundt 1. november. Eksisterende brukere av Scitex FB7500 kan i følge HP enkelt oppgradere sin maskin med HP Scitex FB7500 Industrial Press Upgrade Kit. Les mer om nyheten her.

Ny suksesshistorie? HP Scitex FB7600 Industrial Press. Foto: HP.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: