A-pressen velger Ferag

Sittende fra høyre: Olav Engum, Nr1 Trykk, Albert Schläpfer, Ferag AG. Stående fra høyre: Østein Engen og Arne Skau, Nr1 Trykk; Tor Bergheim, Ferag Norge AS; Audun Aas, Nr1 Trykk; Daniel Sidler, Ferag AG.

Ferag får jobben med å reinstallere produksjonsutstyret fra Dagblad-Trykk i Oslo i det splitter nye anlegget til Nr1 Trykk på Biri. Samtidig blir produksjonen oppgradert med flere nye ferdiggjøringskomponenter fra Ferag, blant annet et nytt adresseringssystem for enkelteksemplarer. Produksjonsstart for det nye anlegget er planlagt til oktober/november 2012.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: