A-pressen velger Ferag

Sittende fra høyre: Olav Engum, Nr1 Trykk, Albert Schläpfer, Ferag AG. Stående fra høyre: Østein Engen og Arne Skau, Nr1 Trykk; Tor Bergheim, Ferag Norge AS; Audun Aas, Nr1 Trykk; Daniel Sidler, Ferag AG.

Ferag får jobben med å reinstallere produksjonsutstyret fra Dagblad-Trykk i Oslo i det splitter nye anlegget til Nr1 Trykk på Biri. Samtidig blir produksjonen oppgradert med flere nye ferdiggjøringskomponenter fra Ferag, blant annet et nytt adresseringssystem for enkelteksemplarer. Produksjonsstart for det nye anlegget er planlagt til oktober/november 2012.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: