Bring kjøper Toms Transport

Postens selskap Bring Express kjøper alle aksjene i Toms Transport & Budservice AS og Toms Transport & Budservice Trondheim AS. Toms Transport er en velkjent distributør for den grafiske bransjen.

– Bring Express vil gjennom kjøpet av Toms Transport & Budservice styrke sin produktportefølje og kapasitet og stå enda sterkere overfor kundene, sier konsernsjef i Posten Norge, Dag Mejdell.

Bring Express har et nordisk nettverk fordelt på 26 lokasjoner og agenter på ytterligere 40 steder. Selskapet tilbyr dessuten hjemleveringsløsninger nasjonalt og flyekspresstjenester i Norden.

– Ekspress- og distribusjonsmarkedet er i sterk utvikling, og Toms Transport & Budservice har sin styrke innen distribusjon, budservice og lastebilservice. Vi vil utfylle hverandre på en god måte og dermed gi kundene et bedre tilbud, sier Dag Mejdell.

Tom V. Andresen fortsetter som daglig leder for Toms. Han startet selv selskapet på soverommet i 1988.

– Bring Express er den største aktøren innen budleveranser i Norge, og jeg er svært glad for at nettopp Bring kjøper aksjene i selskapene. Bring vil være en industriell og langsiktig eier for Toms Transport & Budservice, sier daglig leder Tom V. Andresen.

Oppkjøpet forutsetter godkjenning fra Konkurransetilsynet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: