Bring kjøper Toms Transport

Postens selskap Bring Express kjøper alle aksjene i Toms Transport & Budservice AS og Toms Transport & Budservice Trondheim AS. Toms Transport er en velkjent distributør for den grafiske bransjen.

– Bring Express vil gjennom kjøpet av Toms Transport & Budservice styrke sin produktportefølje og kapasitet og stå enda sterkere overfor kundene, sier konsernsjef i Posten Norge, Dag Mejdell.

Bring Express har et nordisk nettverk fordelt på 26 lokasjoner og agenter på ytterligere 40 steder. Selskapet tilbyr dessuten hjemleveringsløsninger nasjonalt og flyekspresstjenester i Norden.

– Ekspress- og distribusjonsmarkedet er i sterk utvikling, og Toms Transport & Budservice har sin styrke innen distribusjon, budservice og lastebilservice. Vi vil utfylle hverandre på en god måte og dermed gi kundene et bedre tilbud, sier Dag Mejdell.

Tom V. Andresen fortsetter som daglig leder for Toms. Han startet selv selskapet på soverommet i 1988.

– Bring Express er den største aktøren innen budleveranser i Norge, og jeg er svært glad for at nettopp Bring kjøper aksjene i selskapene. Bring vil være en industriell og langsiktig eier for Toms Transport & Budservice, sier daglig leder Tom V. Andresen.

Oppkjøpet forutsetter godkjenning fra Konkurransetilsynet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: