Océ servicetjeneste på nett

Denne uken lanserer Océ-Norge A.S. en ny webportal for registrering av serviceforespørsler. Det betyr slutten på telefonkøer og begrenset service.

– Ved hjelp av Océ Online Service blir det nå en enkel sak for kundene våre å registrere en serviceforespørsel hos Océ, sier Knut Egil Brenden, IT-ansvarlig i Océ. Han forteller at ved hjelp av nettportalen Océ Online Service logger kunden seg bare på med brukernavn og passord, søker etter skriveren sin, identifiserer problemet og sender en serviceforespørsel. – Våre kunder har etterspurt en enklere måte å registrere serviceforespørsler på, og dette er noe vi har tatt til etterretning. Med Océ Online Service får man en lettvint, effektiv og tidsbesparende tilgang til service, døgnet rundt. Det betyr slutten på telefonkøer og begrenset tilgang til service utenom kontortidene. Han understreker at Océs nye servicetjeneste ikke er ment som en erstatning for kundeservice på telefon, men som en tilleggstjeneste til kundene. – Vi i Océ er opptatt av å levere god service og support til våre kunder i alle ledd. Dette er neste skritt på veien til et enda bredere servicetilbud.

Océ ble grunnlagt i 1877. Bedriften ble kjøpt opp av det japanske selskapet Canon i 2009, og de eier per dags dato cirka 90 prosent av aksjene i Océ.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: