Ny Meteor fra MGI

MGI varsler en ny versjon av sin allsidige Meteor-skriver.  Meteor DP8700 XL kan skrive på papir fra 70 til 350 gram i formater fra 100 x 148 mm til 330 x 1020 mm. Den nye versjonen får to nyutviklede innmatingssystemer, ett som skal eliminere skjevt register og Envelope Express Pro til konvolutter.  Meteor støtter VPS og PPML 2,2, Adobe PS3, Tiff, PDF, JDF og Adobe PDF Print Engine. I tillegg har MGI videreutviklet sitt Jet Card, en inkjetbasert totalløsning for trykk på plastkort. Blant andre nye funksjoner i den oppgraderte versjonen er reliefftrykk og mulighet for en femte farge, for eksempel hvit.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: