Ny Meteor fra MGI

MGI varsler en ny versjon av sin allsidige Meteor-skriver.  Meteor DP8700 XL kan skrive på papir fra 70 til 350 gram i formater fra 100 x 148 mm til 330 x 1020 mm. Den nye versjonen får to nyutviklede innmatingssystemer, ett som skal eliminere skjevt register og Envelope Express Pro til konvolutter.  Meteor støtter VPS og PPML 2,2, Adobe PS3, Tiff, PDF, JDF og Adobe PDF Print Engine. I tillegg har MGI videreutviklet sitt Jet Card, en inkjetbasert totalløsning for trykk på plastkort. Blant andre nye funksjoner i den oppgraderte versjonen er reliefftrykk og mulighet for en femte farge, for eksempel hvit.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: