Gerd Mosca AG + Pall-Pack AS = sant

Tyske Mosca stroppemaskiner et kjent varemerke for mange tunge utøvere i den grafiske bransjen. Det er PALL-PACK AS som nå har ansvaret for salg, service og reservedeler til alle Mosca maskininstallasjoner i Norge.

Innenfor tradisjonell industri er Pall-Pack AS et veletablert selskap. Det er en del av ITO-gruppen, som inkluderer Intern Transport AS som bygger alt av transportbaner, MulitCraft AS som leverer robotiserte løsninger og Pall-Pack AS som tradisjonelt har levert strekkfilmmaskiner for emballering av pallgods. Alt blir produsert i eget verksted på Tyristrand ved Hønefoss, der 35 medarbeidere behersker alt fra mekanikk til elektro og PLS-styring.

Salgssjef Christian Hagen i Pall-Pack AS.

Siste tilskudd i produktporteføljen er SoniXs ultralyd-sveiser. Dette er en patentert Mosca-oppfinnelse, som sørger for at stroppebåndet sveises sammen ved hjelp av ultralyd, ikke varme. Et stort problem med stroppemaskiner, har vært at varmeelementene sakte, men sikkert, brenner av deler av stroppebåndet. Restene faller ned i maskinen, der de kan føre til driftsstans og et stort behov for rengjøring og vedlikehold.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *