Gerd Mosca AG + Pall-Pack AS = sant

Tyske Mosca stroppemaskiner et kjent varemerke for mange tunge utøvere i den grafiske bransjen. Det er PALL-PACK AS som nå har ansvaret for salg, service og reservedeler til alle Mosca maskininstallasjoner i Norge.

Innenfor tradisjonell industri er Pall-Pack AS et veletablert selskap. Det er en del av ITO-gruppen, som inkluderer Intern Transport AS som bygger alt av transportbaner, MulitCraft AS som leverer robotiserte løsninger og Pall-Pack AS som tradisjonelt har levert strekkfilmmaskiner for emballering av pallgods. Alt blir produsert i eget verksted på Tyristrand ved Hønefoss, der 35 medarbeidere behersker alt fra mekanikk til elektro og PLS-styring.

Salgssjef Christian Hagen i Pall-Pack AS.

Siste tilskudd i produktporteføljen er SoniXs ultralyd-sveiser. Dette er en patentert Mosca-oppfinnelse, som sørger for at stroppebåndet sveises sammen ved hjelp av ultralyd, ikke varme. Et stort problem med stroppemaskiner, har vært at varmeelementene sakte, men sikkert, brenner av deler av stroppebåndet. Restene faller ned i maskinen, der de kan føre til driftsstans og et stort behov for rengjøring og vedlikehold.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: