KBA lanserer inkjetteknologi på Drupa

R.R. Donnelley og KBA samarbeider om en ny maskin, som etter planen skal lanseres på Drupa. I følge KBA vil maskinen, som skal være en high speed inkjet, være klar til messen, og ha et spesielt fokus på integrert arbeidsflyt. Skriveren skal etter sigende være basert på R.R. Donnelleys Apollo inkjet-teknologi. På vårparten sa ryktene at det ble jobbet med en kombinasjon av analog og digital teknologi, men det er ikke sendt ut ytterligere informasjon som bekrefter dette.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: