Ny BERTL-utmerkelse til Konica Minolta

bizhub Press C8000. Foto: Konica Minolta.

Det uavhengige testlaboratoriet BERTL har i høst gitt flere BERTL’s Best-utmerkelser til Konica Minolta for deres hardware- og softwareløsninger. «Best Production Line of the Year» -prisen omfatter bizhub PRESS C8000, bizhub PRESS C7000 og bizhub PRO 1200.

 

– Under testsesjonen var BERTLs ekspertanalytikere imponert over hvordan Konica Minoltas produksjonsprint-systemer yter under testing, sier Art Wynne, President i BERTL Inc. – bizhub PRESS-serien fortsetter å imponere oss. Konica Minolta har absolutt gjort seg fortjent til utmerkelsen «Best Production Line of the Year».

 

– Vi er fornøyd med tilbakemeldingene vi får på PRESS-serien, sier produktsjef i Konica Minolta Norge, Morten Hegge. Spesielt veier BERTLs bransjeanerkjennelse tungt, fordi BERTLs tester fokuserer på brukeren og på forretningsdynamikk.

 

Det er femte gang i år at Konica Minolta har mottatt utmerkelser fra BERTL for sin produksjonsprint-portefølje. Konica Minolta fikk flere utmerkelser våren 2011, blant annet Best Colour Production System for bizhub C8000 PRESS, Best Colour Light Production System for bizhub PRESS C7000 og Best Monochrome Production System for bizhub PRO 1200. I mars i år ga BERTL bizhub PRESS C8000 sin Certified Five Star Award.

 

PRESS C8000 er den mest solgte digitale trykkpresse i Vest-Europa første halvår.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: