Ny BERTL-utmerkelse til Konica Minolta

bizhub Press C8000. Foto: Konica Minolta.

Det uavhengige testlaboratoriet BERTL har i høst gitt flere BERTL’s Best-utmerkelser til Konica Minolta for deres hardware- og softwareløsninger. «Best Production Line of the Year» -prisen omfatter bizhub PRESS C8000, bizhub PRESS C7000 og bizhub PRO 1200.

 

– Under testsesjonen var BERTLs ekspertanalytikere imponert over hvordan Konica Minoltas produksjonsprint-systemer yter under testing, sier Art Wynne, President i BERTL Inc. – bizhub PRESS-serien fortsetter å imponere oss. Konica Minolta har absolutt gjort seg fortjent til utmerkelsen «Best Production Line of the Year».

 

– Vi er fornøyd med tilbakemeldingene vi får på PRESS-serien, sier produktsjef i Konica Minolta Norge, Morten Hegge. Spesielt veier BERTLs bransjeanerkjennelse tungt, fordi BERTLs tester fokuserer på brukeren og på forretningsdynamikk.

 

Det er femte gang i år at Konica Minolta har mottatt utmerkelser fra BERTL for sin produksjonsprint-portefølje. Konica Minolta fikk flere utmerkelser våren 2011, blant annet Best Colour Production System for bizhub C8000 PRESS, Best Colour Light Production System for bizhub PRESS C7000 og Best Monochrome Production System for bizhub PRO 1200. I mars i år ga BERTL bizhub PRESS C8000 sin Certified Five Star Award.

 

PRESS C8000 er den mest solgte digitale trykkpresse i Vest-Europa første halvår.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: