07 Aurskog med ny 8-farger fra KBA

I løpet av desember kommer det inn flere nye maskiner fra Koenig & Bauer AG til Norge, melder Skotvedt & Aanesen AS. Blant annet skal selskapet levere en ny 8-farger KBA106 til 07 Gruppen Aurskog.

07 Aurskog bytter ut to eldre maskiner, en åttefarger og en firefarger + lakkverk, og erstatter disse med en ny KBA 106 8-farger. Denne maskinen vil jobbe parallelt med den snart to år gamle KBA 106 9-farger + lakk. Maskinen er fullspekket med utstyr for en mest mulig rasjonell produksjon. På utstyrslisten står blant annet SPC, simultant plateskift, som innebærer at alle platene skiftes samtidig ved at platesylindrene har separat drift. Samtidig som platene skiftes, vaskes dukene og mottrykksylindrene, samt eventuelle formatinnstillinger. For register- og fargekontroll er maskinen utrustet med to in-line-kameraer, som leser hvert eneste ark og gjør de nødvendige korrigeringer på begge sider av arket i en hastighet på opp til 15.000 ark per time.  I tilegg er det videobasert registerlesing, Densitronic S styrepult, med oppkobling til 07 Gruppens produksjons- og planleggingssystem. Maskinen kommer til Norge i uke 50, og vil bli klargjort av montører fra KBA Nordic. Dette er Skotvedt & Aanesens fjerde KBA-leveranse til 07 Gruppen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: