07 Aurskog med ny 8-farger fra KBA

I løpet av desember kommer det inn flere nye maskiner fra Koenig & Bauer AG til Norge, melder Skotvedt & Aanesen AS. Blant annet skal selskapet levere en ny 8-farger KBA106 til 07 Gruppen Aurskog.

07 Aurskog bytter ut to eldre maskiner, en åttefarger og en firefarger + lakkverk, og erstatter disse med en ny KBA 106 8-farger. Denne maskinen vil jobbe parallelt med den snart to år gamle KBA 106 9-farger + lakk. Maskinen er fullspekket med utstyr for en mest mulig rasjonell produksjon. På utstyrslisten står blant annet SPC, simultant plateskift, som innebærer at alle platene skiftes samtidig ved at platesylindrene har separat drift. Samtidig som platene skiftes, vaskes dukene og mottrykksylindrene, samt eventuelle formatinnstillinger. For register- og fargekontroll er maskinen utrustet med to in-line-kameraer, som leser hvert eneste ark og gjør de nødvendige korrigeringer på begge sider av arket i en hastighet på opp til 15.000 ark per time.  I tilegg er det videobasert registerlesing, Densitronic S styrepult, med oppkobling til 07 Gruppens produksjons- og planleggingssystem. Maskinen kommer til Norge i uke 50, og vil bli klargjort av montører fra KBA Nordic. Dette er Skotvedt & Aanesens fjerde KBA-leveranse til 07 Gruppen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: