Ny KBA til Trondhjems Eskefabrikk

Trondhjems Eskefabrikk AS bytter ut en KBA 105 6 farger med ett lakkverk til en ny KBA 106 med to lakkverk. Maskinen blir installert i løpet av desember, fullt utrustet for produksjon av kartong, med utstyr som helautomatisert nonstop anlegg i pålegg og utlegg for automatisk skift av paller. Maskinen får to lakkverk, det ene for vannbasert lakk og det andre for UV-lakk, inkludert nødvendige tørkeinnretninger med en kapasitet tilpasset en produksjonshastighet på 18.000 ark per time. Begge lakkverkene har automatisert innspenning av lakkplater, og et nyutviklet system for rengjøring. Styrepulten er utstyrt med videoregisterlesing og Densitronic S, for automatisk density- og spektralmåling. Maskinen vil være klar for produksjon i januar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: