Ny KBA til Trondhjems Eskefabrikk

Trondhjems Eskefabrikk AS bytter ut en KBA 105 6 farger med ett lakkverk til en ny KBA 106 med to lakkverk. Maskinen blir installert i løpet av desember, fullt utrustet for produksjon av kartong, med utstyr som helautomatisert nonstop anlegg i pålegg og utlegg for automatisk skift av paller. Maskinen får to lakkverk, det ene for vannbasert lakk og det andre for UV-lakk, inkludert nødvendige tørkeinnretninger med en kapasitet tilpasset en produksjonshastighet på 18.000 ark per time. Begge lakkverkene har automatisert innspenning av lakkplater, og et nyutviklet system for rengjøring. Styrepulten er utstyrt med videoregisterlesing og Densitronic S, for automatisk density- og spektralmåling. Maskinen vil være klar for produksjon i januar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: