Bodoni AS kjøper Heidelberg Stahlfolder TH82

PUBLISERT: 15 desember 2011
OPPDATERT: 21 mars

Bodoni AS oppgraderer ferdiggjørings-avdelingen med en helautomatisert falsemaskin fra Heidelberg. Maskinen er av typen Stahlfolder TH82/4/4/VFZ/SBP, og skal erstatte to stk MBO falsemaskiner.

Den nye falsemaskinen leveres blant annet med touchscreen betjening, pallepålegger, farbart kryssfalseverk og presstasjon med stående utlegg. Maskinen er forberedt for en limeanordning, og et eksisterende limeanlegg vil bli flyttet over på maskinen. Maskinens høye automatiseringsgrad gir i følge Luth Gruppen kunden en helt ny grad av fleksibilitet, samtidig som produktiviteten forventes å øke betydelig.

Maskinens tekniske løsninger og operatørvennlige betjening var en avgjørende faktor for Bodonis valg. I tillegg ble det lagt stor vekt på referanser fra andre Stahlfolder-brukere.

Den nye falsemaskinen blir levert i mars 2012.

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1