Bodoni AS kjøper Heidelberg Stahlfolder TH82

Bodoni AS oppgraderer ferdiggjørings-avdelingen med en helautomatisert falsemaskin fra Heidelberg. Maskinen er av typen Stahlfolder TH82/4/4/VFZ/SBP, og skal erstatte to stk MBO falsemaskiner.

Den nye falsemaskinen leveres blant annet med touchscreen betjening, pallepålegger, farbart kryssfalseverk og presstasjon med stående utlegg. Maskinen er forberedt for en limeanordning, og et eksisterende limeanlegg vil bli flyttet over på maskinen. Maskinens høye automatiseringsgrad gir i følge Luth Gruppen kunden en helt ny grad av fleksibilitet, samtidig som produktiviteten forventes å øke betydelig.

Maskinens tekniske løsninger og operatørvennlige betjening var en avgjørende faktor for Bodonis valg. I tillegg ble det lagt stor vekt på referanser fra andre Stahlfolder-brukere.

Den nye falsemaskinen blir levert i mars 2012.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: