Diamant MC i 23 land

Müller Martini opplever stor suksess med sin bokgate Diamant MC, som ble lansert på Drupa 2008. Bokbindere i 23 land har installert utstyret til nå. Over 70 maskiner er levert, herav ni i Tyskland.

Diamant MC er bygget rundt Motion Control-teknologien. Motion Control er et intelligent system som skal sikre effektiv og presis produksjon gjennom å optimalisere produktrelaterte bevegelser i de enkelte prosesstrinn. Dette skal redusere driftskostnadene og øke driftssikkerheten.

 

Konstruktive løsninger for spesialprodukter

Det er nesten ikke noen spesialprodukt som ikke kan produseres på en Diamant MC, i følge produsenten. Uansett om det er klassiske bøker fra forlag, fotobøker eller CD-omslag, så kan Diamant MC tilpasses produksjon av de aktuelle produktene. Teamet hos Müller Martini Book Technology i Bad Mergentheim (Tyskland), sørger for å oppdatere maskinen kontinuerlig. Målet er å gjøre Diamant MC til den ledende bokgate på verdensbasis. Videreutviklingen er en kontinuerlig prosess som alltid skjer i tett dialog med brukerne.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: