Diamant MC i 23 land

Müller Martini opplever stor suksess med sin bokgate Diamant MC, som ble lansert på Drupa 2008. Bokbindere i 23 land har installert utstyret til nå. Over 70 maskiner er levert, herav ni i Tyskland.

Diamant MC er bygget rundt Motion Control-teknologien. Motion Control er et intelligent system som skal sikre effektiv og presis produksjon gjennom å optimalisere produktrelaterte bevegelser i de enkelte prosesstrinn. Dette skal redusere driftskostnadene og øke driftssikkerheten.

 

Konstruktive løsninger for spesialprodukter

Det er nesten ikke noen spesialprodukt som ikke kan produseres på en Diamant MC, i følge produsenten. Uansett om det er klassiske bøker fra forlag, fotobøker eller CD-omslag, så kan Diamant MC tilpasses produksjon av de aktuelle produktene. Teamet hos Müller Martini Book Technology i Bad Mergentheim (Tyskland), sørger for å oppdatere maskinen kontinuerlig. Målet er å gjøre Diamant MC til den ledende bokgate på verdensbasis. Videreutviklingen er en kontinuerlig prosess som alltid skjer i tett dialog med brukerne.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: