Ny miljøpris til Grøset

Grøset Trykk AS ble mandag 12. desember tildelt miljøprisen ”Oslos grønneste virksomhet i 2011”. Prisen ble delt ut av Oslo kommune og Grønn Hverdag under en miljøkonferanse i Oslo Rådhus.

Espen Heggedal fra Grønn Hverdag sa i sin tale til bedriften at det var svært hyggelig å kunne tildele prisen til en grafisk virksomhet som i mange år har satt miljø og bærekraft på agendaen. Grøset Trykk AS er utradisjonell i så måte, og har de siste 15 årene benyttet miljø som sin ledestjerne både for intern og ekstern markedsføring. Grøset Trykk har riktignok deler av sin produksjon utenfor Oslo kommune, men fordi mye av bedriftens aktivitet skjer innenfor Oslo kommunes grenser, ønsker man å hedre bedriften med en slik pris.

Adm. dir. Jan Erik Pettersen sa blant annet i sin takketale at det var svært inspirerende å motta en slik oppmerksomhet, og at dette helt klart er motiverende for videre innsats for miljø, bærekraft og klimaledelse. Pettersen kunne fortelle at Grøset Trykk er i dag Norges ledende virksomhet innenfor miljøsertifisert grafisk produksjon. Bedriften har i dag både lisens for Svanemerket og FSC- og PEFC-sertifisering. I tillegg er det en CO2-nøytral bedrift.

Miljøengasjementet ligger til grunn for hele suksesshistorien innenfor produksjon av hovedproduktene, som er tidsskrifter, kataloger, brosjyrer og bøker. Bedriften er lokalisert i Oslo, Trondheim og i Grue, og har 22 medarbeidere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: