Ny miljøpris til Grøset

Grøset Trykk AS ble mandag 12. desember tildelt miljøprisen ”Oslos grønneste virksomhet i 2011”. Prisen ble delt ut av Oslo kommune og Grønn Hverdag under en miljøkonferanse i Oslo Rådhus.

Espen Heggedal fra Grønn Hverdag sa i sin tale til bedriften at det var svært hyggelig å kunne tildele prisen til en grafisk virksomhet som i mange år har satt miljø og bærekraft på agendaen. Grøset Trykk AS er utradisjonell i så måte, og har de siste 15 årene benyttet miljø som sin ledestjerne både for intern og ekstern markedsføring. Grøset Trykk har riktignok deler av sin produksjon utenfor Oslo kommune, men fordi mye av bedriftens aktivitet skjer innenfor Oslo kommunes grenser, ønsker man å hedre bedriften med en slik pris.

Adm. dir. Jan Erik Pettersen sa blant annet i sin takketale at det var svært inspirerende å motta en slik oppmerksomhet, og at dette helt klart er motiverende for videre innsats for miljø, bærekraft og klimaledelse. Pettersen kunne fortelle at Grøset Trykk er i dag Norges ledende virksomhet innenfor miljøsertifisert grafisk produksjon. Bedriften har i dag både lisens for Svanemerket og FSC- og PEFC-sertifisering. I tillegg er det en CO2-nøytral bedrift.

Miljøengasjementet ligger til grunn for hele suksesshistorien innenfor produksjon av hovedproduktene, som er tidsskrifter, kataloger, brosjyrer og bøker. Bedriften er lokalisert i Oslo, Trondheim og i Grue, og har 22 medarbeidere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: