Med AGI til Drupa

PUBLISERT: 22 desember 2011
OPPDATERT: 22 desember

DRUPA i Düsseldorf er det i særklasse største høydepunktet for den grafiske bransjen. 3. –16.  mai 2012 braker det løs igjen. Dette er stedet for nye trender og tekniske nyheter i bransjen. Vurderer du å reise dit? AGI arrangerer fire turer med utreise fra København eller Stockholm. Du kan velge mellom to eller tre netters overnatting med tre eller fira dagar på messen.

AGI er en uavhengig reisearrangør som lar deg vandre fritt rundt på messen hele dagen. På slutten av hver messedag går AGIs redaktører igjennom hva de har opplevd på messen i løpet av dagen. Her får du alltid nyttige tips til hva du ikke må gå glipp av neste dag.

– Drupa er stort, gigantisk og uoversiktlig. Samtidig er Drupa bransjens viktigste begivenhet. Messen inntreffer bare hvert fjerde år, så det gjelder å ikke gå glipp av det som er viktig, sier Peter Ollén, sjefsredaktør for AGI.

– Redaksjonelt dekker AGI alt som er relevant for det nordiske markedet, for eksempel produkter og produsenter som er representert i Norden. Å besøke Drupa kan være en overveldende opplevelse. Derfor går vi et skritt videre når det gjelder vår dekning av Drupa, gjennom å arrangere flere reiser dit. Vår styrke er at vi er leverandøruavhengige. Vi forteller det som det er.

– Etter hver messedag går vi igjennom hva vi har sett som oppfattes som ekstra relevant for det nordiske markedet. Det pleier å føre til interessante diskusjoner som tilfører Drupa-besøket en ekstra dimensjon, sier Peter Ollén.

Projektledare: Rebecca Agronius, rebecca.agronius@agi.se, 040-660 04 52

Chefredaktör: Peter Ollén, po@agi.se, 040-660 04 50

http://druparesa.agi.se/

http://www.agi.se

Les videre

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676