Med AGI til Drupa

DRUPA i Düsseldorf er det i særklasse største høydepunktet for den grafiske bransjen. 3. –16.  mai 2012 braker det løs igjen. Dette er stedet for nye trender og tekniske nyheter i bransjen. Vurderer du å reise dit? AGI arrangerer fire turer med utreise fra København eller Stockholm. Du kan velge mellom to eller tre netters overnatting med tre eller fira dagar på messen.

AGI er en uavhengig reisearrangør som lar deg vandre fritt rundt på messen hele dagen. På slutten av hver messedag går AGIs redaktører igjennom hva de har opplevd på messen i løpet av dagen. Her får du alltid nyttige tips til hva du ikke må gå glipp av neste dag.

– Drupa er stort, gigantisk og uoversiktlig. Samtidig er Drupa bransjens viktigste begivenhet. Messen inntreffer bare hvert fjerde år, så det gjelder å ikke gå glipp av det som er viktig, sier Peter Ollén, sjefsredaktør for AGI.

– Redaksjonelt dekker AGI alt som er relevant for det nordiske markedet, for eksempel produkter og produsenter som er representert i Norden. Å besøke Drupa kan være en overveldende opplevelse. Derfor går vi et skritt videre når det gjelder vår dekning av Drupa, gjennom å arrangere flere reiser dit. Vår styrke er at vi er leverandøruavhengige. Vi forteller det som det er.

– Etter hver messedag går vi igjennom hva vi har sett som oppfattes som ekstra relevant for det nordiske markedet. Det pleier å føre til interessante diskusjoner som tilfører Drupa-besøket en ekstra dimensjon, sier Peter Ollén.

Projektledare: Rebecca Agronius, rebecca.agronius@agi.se, 040-660 04 52

Chefredaktör: Peter Ollén, po@agi.se, 040-660 04 50

http://druparesa.agi.se/

http://www.agi.se

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: