Med AGI til Drupa

DRUPA i Düsseldorf er det i særklasse største høydepunktet for den grafiske bransjen. 3. –16.  mai 2012 braker det løs igjen. Dette er stedet for nye trender og tekniske nyheter i bransjen. Vurderer du å reise dit? AGI arrangerer fire turer med utreise fra København eller Stockholm. Du kan velge mellom to eller tre netters overnatting med tre eller fira dagar på messen.

AGI er en uavhengig reisearrangør som lar deg vandre fritt rundt på messen hele dagen. På slutten av hver messedag går AGIs redaktører igjennom hva de har opplevd på messen i løpet av dagen. Her får du alltid nyttige tips til hva du ikke må gå glipp av neste dag.

– Drupa er stort, gigantisk og uoversiktlig. Samtidig er Drupa bransjens viktigste begivenhet. Messen inntreffer bare hvert fjerde år, så det gjelder å ikke gå glipp av det som er viktig, sier Peter Ollén, sjefsredaktør for AGI.

– Redaksjonelt dekker AGI alt som er relevant for det nordiske markedet, for eksempel produkter og produsenter som er representert i Norden. Å besøke Drupa kan være en overveldende opplevelse. Derfor går vi et skritt videre når det gjelder vår dekning av Drupa, gjennom å arrangere flere reiser dit. Vår styrke er at vi er leverandøruavhengige. Vi forteller det som det er.

– Etter hver messedag går vi igjennom hva vi har sett som oppfattes som ekstra relevant for det nordiske markedet. Det pleier å føre til interessante diskusjoner som tilfører Drupa-besøket en ekstra dimensjon, sier Peter Ollén.

Projektledare: Rebecca Agronius, rebecca.agronius@agi.se, 040-660 04 52

Chefredaktör: Peter Ollén, po@agi.se, 040-660 04 50

http://druparesa.agi.se/

http://www.agi.se

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: