Papyrus med ny prøvekolleksjon

Norges største papirleverandør, Papyrus, har innkalt til offisiell premierevisning av sin nyutviklede papirprøvekolleksjon 11. januar. I følge leverandøren er dette en kolleksjon som vil sette en ny standard i bransjen og gjøre vår hverdag både enklere og mer inspirert. Papyrus beskriver kolleksjonen som et navigasjonsverktøy for riktige papirvalg, så vi venter oss en omfattende samling av papirprøver med mange eksempler på bruksområder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: