Papyrus med ny prøvekolleksjon

Norges største papirleverandør, Papyrus, har innkalt til offisiell premierevisning av sin nyutviklede papirprøvekolleksjon 11. januar. I følge leverandøren er dette en kolleksjon som vil sette en ny standard i bransjen og gjøre vår hverdag både enklere og mer inspirert. Papyrus beskriver kolleksjonen som et navigasjonsverktøy for riktige papirvalg, så vi venter oss en omfattende samling av papirprøver med mange eksempler på bruksområder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: