Papyrus med ny prøvekolleksjon

Norges største papirleverandør, Papyrus, har innkalt til offisiell premierevisning av sin nyutviklede papirprøvekolleksjon 11. januar. I følge leverandøren er dette en kolleksjon som vil sette en ny standard i bransjen og gjøre vår hverdag både enklere og mer inspirert. Papyrus beskriver kolleksjonen som et navigasjonsverktøy for riktige papirvalg, så vi venter oss en omfattende samling av papirprøver med mange eksempler på bruksområder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: