E-billetter til Drupa

Nyhet for deg som reiser på egenhånd til vårens store begivenhet; billetter kan nå bestilles online på www.drupa.com fra 25. januar. Billettene kjøpes på nettet og skrives ut på egen skriver. Dermed blir billettene billigere. Dagspris på messen er for eksempel 65 Euro, mens E-billettene koster 40 Euro. I tillegg inkluderer de reise til og fra messeområdet med buss eller tog, samt transport inne på messeområdet.

Husk også at AGI arrangerer flere fellesreiser til Drupa fra Sverige og Danmark:

Avreise Stockholm: http://druparesa.agi.se/

Avreise København: http://druparejse.agi.dk/

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: