Godt nytt år!

Vi går inn i et år som er spennende på mange måter. Noe av spenningen kunne vi vært foruten, men det er heller ingen som har bestemt at den internasjonale finansuroen skal gi seg utslag i krisetilstander eller resesjon. Selv økonomiske eksperter som vanligvis er svært så skråsikre i sine spådommer, er denne gangen meget forsiktige med å tro noe som helst. ”Vente og se” er gjennomgangstonen. Så da kan vi like godt jobbe videre mens vi venter.

Av de mer positivt spennende begivenhetene fremover, kommer FESPA først, deretter Drupa. Det knytter seg alltid ekstra store forventninger til et ”Drupa-år”, siden de store produsentene og utviklerne gjerne jobber fram mot denne messen for å lansere store nyheter og teknologiske nyvinninger som kan få stor betydning for bransjen.

AGI Norge, Sverige, Danmark og Finland vil være på plass i Düsseldorf for å observere og rapportere om små og store nyheter. Noen av oss vil også reise til FESPA i Barcelona. Selvsagt vil vi også sørge for å holde deg løpende oppdatert om hva som ellers skjer i løpet av året, ikke minst når det gjelder Sign og Print på Exporama i september. Det er fremdeles ledig utstillingsplass.

Godt nytt år!

 

Lasse Andreassen

Redaktør

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: