Müller Martini satser på Drupa

Müller Martini opplyser at de vil lansere flere verdensnyheter på sin stand C21 i hall 14 på Drupa. På en 2100 m2 stor stand vises i alt ti maskiner fra alle divisjoner, herunder formatvariable offsettrykkmaskiner, samlestiftere, limbindere, hardcover-systemer, avisdistribusjonsanlegg og systemer for moderne, digital bokproduksjon. Utover det vil Müller Martini også fokusere på intelligente prosessløsninger og hybridløsninger for digital etterbehandling.

Diamant hardcoverløsninger blir ganske sikkert å se på Drupa.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: