Müller Martini satser på Drupa

Müller Martini opplyser at de vil lansere flere verdensnyheter på sin stand C21 i hall 14 på Drupa. På en 2100 m2 stor stand vises i alt ti maskiner fra alle divisjoner, herunder formatvariable offsettrykkmaskiner, samlestiftere, limbindere, hardcover-systemer, avisdistribusjonsanlegg og systemer for moderne, digital bokproduksjon. Utover det vil Müller Martini også fokusere på intelligente prosessløsninger og hybridløsninger for digital etterbehandling.

Diamant hardcoverløsninger blir ganske sikkert å se på Drupa.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: