Müller Martini satser på Drupa

Müller Martini opplyser at de vil lansere flere verdensnyheter på sin stand C21 i hall 14 på Drupa. På en 2100 m2 stor stand vises i alt ti maskiner fra alle divisjoner, herunder formatvariable offsettrykkmaskiner, samlestiftere, limbindere, hardcover-systemer, avisdistribusjonsanlegg og systemer for moderne, digital bokproduksjon. Utover det vil Müller Martini også fokusere på intelligente prosessløsninger og hybridløsninger for digital etterbehandling.

Diamant hardcoverløsninger blir ganske sikkert å se på Drupa.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: