Canon med lynrask bærbar skanner

Canon har lansert imageFORMULA P-215, markedets raskeste USB-drevne skanner for små kontorer og folk som stadig er på farten. Den nye kompakte skanneren er kompatibel med både Mac og PC og gjør arbeid på farten mulig ved å skanne direkte til skybaserte applikasjoner som GoogleDocs™, Evernote og SharePoint.

Skanneren får strøm via USB-kabelen og imageFORMULA P-215 kan skanne opp til 15 sider per minutt og fange begge sidene i et dokument med et enkelt skann. Skanneren har en automatisk dokumentmater som kan håndtere opp til 20 ark. Skanning av høy kvalitet sikres gjennom optisk oppløsning på opptil 600 dpi og avanserte bildebehandlingsegenskaper, som automatisk registrering av sidestørrelse, oppretting av skjevheter og automatisk tekst- og fargeorientering.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: