Two Sides på nettet i USA

PUBLISERT: 12 januar 2012
OPPDATERT: 21 mars

Two Sides er en non-profit organisasjon som er etablert for å markedsføre informasjon om ansvarlig produksjon og bærekraftig bruk av trykk og papir. Websiden som nå er lansert i USA, fins fra før på flere språk i Europa, Australia og Japan. Organisasjonen har nå mer enn 1000 medlemmer i 12 land.

Websiden presenterer objektiv informasjon om trykk, papir og miljø fra anerkjente kilder over hele verden. Ikke minst har den en god seksjon om ”myter og fakta”, som avliver en del misforståelser og bevisst feilinformasjon om papirets miljøkonsekvenser. Siden inneholder også et nyttig bibliotek med filmer og annen informasjon. Ta en sniktitt her.

Les videre

Sign Text begynner å selge Canon-maskiner

Sign Text og Canon Norge har inngått et partnerskap om salg av storformatprintere. De to partene har hatt et nært samarbeid i mange år og dette utvides ytterligere nå.
anton-thomas

Xerox og Taktiful pusher grensene for digital foredling

Xerox Holdings Corporation og Taktiful Software Solutions kunngjør sin intensjon om å danne et nytt strategisk partnerskap for å utvide begges tilstedeværelse i det digitale prosesseringsmarkedet.
xeroxx

Ny internasjonal toppjobb for Tommy Segelberg

Tommy Segelberg er utnevnt til segmentsjef for Digital Packaging innenfor EMEA-regionen for Fujifilm.
Tommy-Segelberg-2048x1469x

Norsk innovasjon i fokus i ny utgave av "The Book"

Den tredje utgaven av Antalis Interior Design Award samlet imponerende 411 prosjekter fra ulike bransjer. Nå har Antalis lansert "The ID BOOK #2", en eksklusiv bok som viser frem de mest kreative og inspirerende prosjektene fra hver kategori. Ikke minst fra Norge.
Bilde 1

Siste nytt

Skanem har byttet ut etiketter mot emballasjer

Emballasjemessen Scanpack er i gang med over 400 utstillere, hvorav nesten halvparten er fra andre land enn Sverige, og et forventet besøkstall på rundt 13.000. Skanem-konsernet har tatt reisen fra produsent av emballasje til etiketter – og tilbake til emballasje. I begynnelsen var det metall, men nå er det plast som gjelder, inkludert resirkulerte materialer.
Skanem-2-1024x683

Roboter er fremtiden for Kameleon

"Vi bygger fremtidens produksjonsmiljø". Det er mottoet til Kameleon, som under Scanpack viser løsninger for robotisering, automatisering og digitalisering.
Kameleon-1-1024x683

Zünd har fokus på digitale stanseløsninger

Zünd er hos Scanpack for å formidle budskapet om at skjæring med et digitalt skjærebord i mange tilfeller er konkurransedyktig, sammenlignet med produksjon av stanseverktøy.
zund

Festlig innledning på Scanpack for Konica Minolta

Scanpack hadde bare vært åpen i en time da Konica Minolta sprettet flasken med bobler. Dette for å feire salget av en etikettpresse sammen med kjøperen, Knut Lundéns Tryckeri.
Konica-2scanpack-1024x683