Two Sides på nettet i USA

Two Sides er en non-profit organisasjon som er etablert for å markedsføre informasjon om ansvarlig produksjon og bærekraftig bruk av trykk og papir. Websiden som nå er lansert i USA, fins fra før på flere språk i Europa, Australia og Japan. Organisasjonen har nå mer enn 1000 medlemmer i 12 land.

Websiden presenterer objektiv informasjon om trykk, papir og miljø fra anerkjente kilder over hele verden. Ikke minst har den en god seksjon om ”myter og fakta”, som avliver en del misforståelser og bevisst feilinformasjon om papirets miljøkonsekvenser. Siden inneholder også et nyttig bibliotek med filmer og annen informasjon. Ta en sniktitt her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: